KAYMAKAM GÜLER, İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİN YANINDA!

GEBZE 20.04.2021 - 11:06, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

KAYMAKAM GÜLER, İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİN YANINDA!

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler "Gönülden Gönüle" projesi kapsamında hafta sonunu dezavantajlı ailelere ayırdı. Ziyaretlerinde aileler ile yakından ilgilenerek talepleri ve sorunlarını dinleyen Kaymakam Güler, gerekli talimatları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personellerine verdi Gebze Kaymakamı Mustafa Güler "Gönülden Gönüle" projesi kapsamında hafta sonunu Gebze’de Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına kayıtlı dezavantajlı ailelere ayırdı. Köşklü Çeşme mahallesinde oturan Genç, Maraş, Kayacık, Elmacıoğlu, ve Altınbulak ailelerini ziyaret eden Kaymakam Güler, pazar günü ise İnönü mahallesinde ikamet eden Şen, Pehlivan, Mutlu, Güngör, Gürbulak, Demirci, Temel, ve Tayşan ailelerini ziyaret etti. Ziyaretlerinde aileler ile yakından ilgilenerek talepleri ve sorunlarını dinleyerek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personellerine gerekli talimatları verdi. “İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİMİZİN İÇİN ÇABALIYORUZ” Ramazan ayının her gününde aileleri ziyaret edeceğini ifade eden Kaymakam Güler “Ramazan ayı birliğin, beraberliğin, yardımlaşmanın paylaşmanın, yoksulu gözetmenin ayıdır. Bizler, tarih boyunca, ‘komşusu aç iken tok yatan bizden değildir’ düsturu ile hareket eden bir milletiz. Sosyal devlet olmanın ilkesi gereği devlet olarak zorda kalan ve bakıma muhtaç olan vatandaşlarımızı tespit ederek onların her türlü ihtiyaçlarını imkânlar nispetinde karşılama gayretindeyiz. Vatandaşlarımıza en güzel hizmeti sunmak ve devletimizin bize vermiş olduğu imkânları ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırmak için elimizden gelen gayret ve çabayı gösteriyoruz “ dedi.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler "Gönülden Gönüle" projesi kapsamında hafta sonunu dezavantajlı ailelere ayırdı. Ziyaretlerinde aileler ile yakından ilgilenerek talepleri ve sorunlarını dinleyen Kaymakam Güler, gerekli talimatları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personellerine verdi

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler "Gönülden Gönüle" projesi kapsamında hafta sonunu Gebze’de Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına kayıtlı dezavantajlı ailelere ayırdı. Köşklü Çeşme mahallesinde oturan Genç, Maraş, Kayacık, Elmacıoğlu, ve Altınbulak ailelerini ziyaret eden Kaymakam Güler, pazar günü ise İnönü mahallesinde ikamet eden Şen, Pehlivan, Mutlu, Güngör, Gürbulak, Demirci, Temel, ve Tayşan ailelerini ziyaret etti. Ziyaretlerinde aileler ile yakından ilgilenerek talepleri ve sorunlarını dinleyerek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personellerine gerekli talimatları verdi.

“İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİMİZİN İÇİN ÇABALIYORUZ”

Ramazan ayının her gününde aileleri ziyaret edeceğini ifade eden Kaymakam Güler “Ramazan ayı birliğin, beraberliğin, yardımlaşmanın paylaşmanın, yoksulu gözetmenin ayıdır. Bizler, tarih boyunca, ‘komşusu aç iken tok yatan bizden değildir’ düsturu ile hareket eden bir milletiz. Sosyal devlet olmanın ilkesi gereği devlet olarak zorda kalan ve bakıma muhtaç olan vatandaşlarımızı tespit ederek onların her türlü ihtiyaçlarını imkânlar nispetinde karşılama gayretindeyiz. Vatandaşlarımıza en güzel hizmeti sunmak ve devletimizin bize vermiş olduğu imkânları ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırmak için elimizden gelen gayret ve çabayı gösteriyoruz “ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.