Kaymakam Güler’den pazar denetimi

GEBZE 15.11.2020 - 15:42, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Kaymakam Güler’den pazar denetimi

Gebze Kaymakam Mustafa Güler, Gebze’de bulunan pazarlarda denetimlerde bulundu. Gebze Kaymakam Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Selamet Güner, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu ve Gebze Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Umur Gebze’de kurulan pazarlarda denetlemelerde bulundu. Denetlemelere polis memuru ve zabıta ekipleri de katıldı.  Kaymakam Mustafa Güler denetlemelerde eksiği görülen pazar esnafına ve vatandaşlarımıza virüsün yayılımı, etkileri ve bunu azaltacak tedbirleri anlatarak uyarılarda bulundu. KURALLARA DAHA FAZLA DİKKAT ETMELİYİZ Denetimlerde hem pazarcı esnafını hem de vatandaşları uyaran Kaymakam Güler, “Tüm dünyanın ve ülkemizin adeta savaş halinde olduğu Koronavirüs halen etkisini artırarak devam etmekte sevdiklerimize zarar vermektedir. Saygıdeğer halkımızdan biraz daha hastalığı ciddiye almalarını ve hastalığın seyrini düşürecek maske- mesafe- hijyen kurallarına daha fazla dikkat etmelerini istiyoruz” dedi.


Gebze Kaymakam Mustafa Güler, Gebze’de bulunan pazarlarda denetimlerde bulundu.
Gebze Kaymakam Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Selamet Güner, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu ve Gebze Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Umur Gebze’de kurulan pazarlarda denetlemelerde bulundu. Denetlemelere polis memuru ve zabıta ekipleri de katıldı.  Kaymakam Mustafa Güler denetlemelerde eksiği görülen pazar esnafına ve vatandaşlarımıza virüsün yayılımı, etkileri ve bunu azaltacak tedbirleri anlatarak uyarılarda bulundu.
KURALLARA DAHA FAZLA DİKKAT ETMELİYİZ
Denetimlerde hem pazarcı esnafını hem de vatandaşları uyaran Kaymakam Güler, “Tüm dünyanın ve ülkemizin adeta savaş halinde olduğu Koronavirüs halen etkisini artırarak devam etmekte sevdiklerimize zarar vermektedir. Saygıdeğer halkımızdan biraz daha hastalığı ciddiye almalarını ve hastalığın seyrini düşürecek maske- mesafe- hijyen kurallarına daha fazla dikkat etmelerini istiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.