Kaymakam Güler’den filyasyon ekiplerine moral ziyareti

GEBZE 18.11.2020 - 10:41, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Kaymakam Güler’den filyasyon ekiplerine moral ziyareti

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, İlçe Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret ederek korona virüs salgını ile mücadelede görev yapan filyasyon ekiplerine moral ziyaretinde bulundu. Covid-19 ile mücadelede filyasyon çalışmalarının çok büyük önem arz ettiğini belirten Kaymakam Güler; “Filyasyonun, bulaşıcı hastalığı taşıyan kişinin temas ettiği herkesin taranması, tedavisi, izolasyonu, koruma ve kontrol önlemlerinin alınmasına yönelik tüm çalışmaları içerdiğini belirtti. Gece gündüz demeden çalışan filyasyon ekiplerimize özenli ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Başta sağlık teşkilatı olmak üzere salgınla mücadelede destek veren tüm kurum ve kuruluşlara, büyük gayret gösterenlere teşekkür ediyor, vatandaşlarımızı maske, mesafe ve hijyen kurallarına titizlikle uyarak daha duyarlı davranıp sağlık teşkilatımıza destek vermeye davet ediyorum” dedi. ÇAĞRI MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ Daha sonra Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Beylikbağı’nda bulunan Covid-19 hastalarının sorunlarının çözüme ulaşmasına yardımcı olmak ve sağlık kurumları arası koordinasyonu sağlamak amacıyla kurulan Covid-19 İletişim Merkezi’ni ziyaret ederek İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu'ndan bilgi aldı. Güler, “Sabah 09.00’dan akşam 20.00’a kadar hizmet veren bu danışma hattı sayesinde vatandaşlarımıza Covid-19 hastalığından korunmanın yolları, korunmak amacıyla belirlenen 14 kural ile ilgili bilgilendirme ve hastalık süresince karşılaştıkları sorunlar ile baş etme becerilerinin geliştirilmesine yönelik görüşmeler gerçekleştirilmektedir. Değerli vatandaşlarımıza Koronavirüs danışma hattı üzerinden hastalığın seyri ile ilgili bilgiler verilip, gerekli görüldüğü takdirde de ilgili sağlık birimine yönlendirme yapılabilmektedir. Covid-19 iletişim hattına vatandaşlarımız 0262 550 50 85 ve 550 50 86 telefon numaralarından ulaşabilirler” dedi.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, İlçe Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret ederek korona virüs salgını ile mücadelede görev yapan filyasyon ekiplerine moral ziyaretinde bulundu.

Covid-19 ile mücadelede filyasyon çalışmalarının çok büyük önem arz ettiğini belirten Kaymakam Güler; “Filyasyonun, bulaşıcı hastalığı taşıyan kişinin temas ettiği herkesin taranması, tedavisi, izolasyonu, koruma ve kontrol önlemlerinin alınmasına yönelik tüm çalışmaları içerdiğini belirtti. Gece gündüz demeden çalışan filyasyon ekiplerimize özenli ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Başta sağlık teşkilatı olmak üzere salgınla mücadelede destek veren tüm kurum ve kuruluşlara, büyük gayret gösterenlere teşekkür ediyor, vatandaşlarımızı maske, mesafe ve hijyen kurallarına titizlikle uyarak daha duyarlı davranıp sağlık teşkilatımıza destek vermeye davet ediyorum” dedi.

ÇAĞRI MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

Daha sonra Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Beylikbağı’nda bulunan Covid-19 hastalarının sorunlarının çözüme ulaşmasına yardımcı olmak ve sağlık kurumları arası koordinasyonu sağlamak amacıyla kurulan Covid-19 İletişim Merkezi’ni ziyaret ederek İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu'ndan bilgi aldı. Güler, “Sabah 09.00’dan akşam 20.00’a kadar hizmet veren bu danışma hattı sayesinde vatandaşlarımıza Covid-19 hastalığından korunmanın yolları, korunmak amacıyla belirlenen 14 kural ile ilgili bilgilendirme ve hastalık süresince karşılaştıkları sorunlar ile baş etme becerilerinin geliştirilmesine yönelik görüşmeler gerçekleştirilmektedir. Değerli vatandaşlarımıza Koronavirüs danışma hattı üzerinden hastalığın seyri ile ilgili bilgiler verilip, gerekli görüldüğü takdirde de ilgili sağlık birimine yönlendirme yapılabilmektedir. Covid-19 iletişim hattına vatandaşlarımız 0262 550 50 85 ve 550 50 86 telefon numaralarından ulaşabilirler” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.