Kaymakam Gözen, Çayırovalı Muhtarların taleplerini dinledi!

Çayırova 22.01.2021 - 16:21, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Kaymakam Gözen, Çayırovalı Muhtarların taleplerini dinledi!

Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova’nın 9 mahalle muhtarı ile bir araya gelerek, Çayırovalılara daha iyi hizmet verebilmek, ilçe sorunlarını ve ihtiyaçlarını ilk elden dinlemek ve tüm dünyayı etkisi altına alan COVİD-19 salgını hakkında bilgilendirme yapmak için Muhtarlar toplantısını gerçekleştirdi. Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen başkanlığında; kaymakamlık toplantı salonunda ilgili daire amirleri ve 9 mahalle muhtarının katılmasıyla gerçekleştirildi. “MUHTARLAR, İYİ ŞEYLER İÇİN HALKIN ÖNÜNÜ AÇAN KİŞİDİR” Toplantıda konuşan Kaymakam Gözen, “Halkımıza daha iyi hizmet verebilmek, ilçemizin sorunlarını ve ihtiyaçlarını ilk elden dinlemek, tüm dünyayı etkisi altına alan COVİD-19 salgınının son günlerde Ülkemizde de artış göstermesi nedeniyle alınması gereken tedbirler hakkında bilgilendirme yapmak için toplandık. Muhtarlar mahallelerde önderlik yapan, iyi şeyler için halkın önünü açan kişidir. Yani devletin temsilcisi ve aynı zamanda halkında temsilcisidir. Bu anlamda muhtarların, vatandaşlarımızın ihtiyaç ve sıkıntılarının tespitinde önemli rolleri vardır” dedi. “BİRİM MÜDÜRLERİ İLE İSTİŞARE HALİNDE OLUN” Konuşmasını sürdüren Kaymakam Gözen, “Ayrıca tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 virüsü ile mücadelede sizler mihenk taşısınız. Salgınla mücadelede sizlere büyük sorumluluklar düşüyor. Özellikle sizlerin bu dönemde daire amirlerimiz ile sürekli irtibat halinde olmanız ve salgınla mücadelede etkin rol almanız gerekiyor” dedi. Toplantıda daire amirleri salgın ile ilgili kurumların yaptığı çalışmalar hakkında bilgilendirme yapmasının ardından muhtarların taleplerini dinleyen Kaymakam Gözen, sorularını da tek tek cevaplandırdı.

Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova’nın 9 mahalle muhtarı ile bir araya gelerek, Çayırovalılara daha iyi hizmet verebilmek, ilçe sorunlarını ve ihtiyaçlarını ilk elden dinlemek ve tüm dünyayı etkisi altına alan COVİD-19 salgını hakkında bilgilendirme yapmak için Muhtarlar toplantısını gerçekleştirdi. Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen başkanlığında; kaymakamlık toplantı salonunda ilgili daire amirleri ve 9 mahalle muhtarının katılmasıyla gerçekleştirildi.

“MUHTARLAR, İYİ ŞEYLER İÇİN HALKIN ÖNÜNÜ AÇAN KİŞİDİR”

Toplantıda konuşan Kaymakam Gözen, “Halkımıza daha iyi hizmet verebilmek, ilçemizin sorunlarını ve ihtiyaçlarını ilk elden dinlemek, tüm dünyayı etkisi altına alan COVİD-19 salgınının son günlerde Ülkemizde de artış göstermesi nedeniyle alınması gereken tedbirler hakkında bilgilendirme yapmak için toplandık. Muhtarlar mahallelerde önderlik yapan, iyi şeyler için halkın önünü açan kişidir. Yani devletin temsilcisi ve aynı zamanda halkında temsilcisidir. Bu anlamda muhtarların, vatandaşlarımızın ihtiyaç ve sıkıntılarının tespitinde önemli rolleri vardır” dedi.

“BİRİM MÜDÜRLERİ İLE İSTİŞARE HALİNDE OLUN”

Konuşmasını sürdüren Kaymakam Gözen, “Ayrıca tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 virüsü ile mücadelede sizler mihenk taşısınız. Salgınla mücadelede sizlere büyük sorumluluklar düşüyor. Özellikle sizlerin bu dönemde daire amirlerimiz ile sürekli irtibat halinde olmanız ve salgınla mücadelede etkin rol almanız gerekiyor” dedi. Toplantıda daire amirleri salgın ile ilgili kurumların yaptığı çalışmalar hakkında bilgilendirme yapmasının ardından muhtarların taleplerini dinleyen Kaymakam Gözen, sorularını da tek tek cevaplandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.