KAYA’DAN ‘SÖZCÜ’YE TEPKİ

SİYASET 01.01.2021 - 16:10, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

KAYA’DAN ‘SÖZCÜ’YE TEPKİ

SÖZCÜ Gazetesi’nin bugün birinci sayfasında 2020’de yaşananları konu alan bir haber yer aldı. ‘2020 torbasından felaket ve gözyaşı çıktı’ manşetiyle anonslanan haberin içinde EBA’dan Mayıs Bayramı’na, ‘yeni normal’ hayattan Ayasofya’nın açılışına kadar bir çok yeni gelişme de yer buldu. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya da Sözcü Gazetesi’nin manşetine tepki gösterdi. Başkan Kaya açıklamasında, “Sözcü gazetesi bugün ilk sayfasında Ayasofya Kebir Camii’nin yeniden ibadete açılmasını ‘2020’nin torbasından felaket ve gözyaşı çıktı’ başlığıyla haber yapması aslında kimin sözcüsü olduklarının ilanı olmuş” dedi.

SÖZCÜ Gazetesi’nin bugün birinci sayfasında 2020’de yaşananları konu alan bir haber yer aldı. ‘2020 torbasından felaket ve gözyaşı çıktı’ manşetiyle anonslanan haberin içinde EBA’dan Mayıs Bayramı’na, ‘yeni normal’ hayattan Ayasofya’nın açılışına kadar bir çok yeni gelişme de yer buldu.

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya da Sözcü Gazetesi’nin manşetine tepki gösterdi. Başkan Kaya açıklamasında, “Sözcü gazetesi bugün ilk sayfasında Ayasofya Kebir Camii’nin yeniden ibadete açılmasını ‘2020’nin torbasından felaket ve gözyaşı çıktı’ başlığıyla haber yapması aslında kimin sözcüsü olduklarının ilanı olmuş” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.