Kaya, “Alınan kararları normal ve yerinde buluyorum”

SİYASET 31.03.2021 - 17:35, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Kaya, “Alınan kararları normal ve yerinde buluyorum”

Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, salgındaki yeni kararları gazetemize değerlendirdi. Başkan Recep Kaya, “Biraz daha sabırlı olalım olmak zorundayız. Önce sağlık her şeyin başı sağlık, herkese sorumluluk düşüyor, herkese görevler düşüyor, kararlar normal ve çok yerinde. Kimse yasak istemez ama sağlık için biraz daha katlanacağız” şeklinde konuştu. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde gerçekleşen kabine toplantısı yeni kararlar doğurdu. ‘Kademeli Normalleşme’ dönemi ile birlikte artan vakalar sonrası yeni tedbir kararlarının ele alındığı toplantının ardından alınan kararları gazetemize değerlendiren AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, “Bir defa kararlar hayırlı olsun. Vakalar artınca bu kararlar kaçınılmazdı. Ben kararları yerinde ve normal karşılıyorum, hepimize sorumluluk düşüyor. Sabırlı olalım kurallara uyalım her şeyin başı sağlık” dedi. BİRAZ DAHA MÜCADELE EDECEĞİZ Dünyada eşi benzeri olmayan bir şekilde Türkiye’nin salgınla mücadele ettiğini kaydeden Başkan Recep Kaya, “Mücadelemiz ile örnek olduk, oluyoruz, kimse istemez ki yasaklar geri gelsin. Ama sağlık söz konusu, sağlığımız için bir süre daha katlanalım. Aşı çalışmaları ilerliyor, aşı çalışmaları çoğaldı. Ben inanıyorum ki artık kısa zaman sonra daha güzel şeyler konuşuruz. Milletimize iş düşüyor herkese iş düşüyor. Hep beraber bu günleri atlatırız. Kimse merak etmesin. Bu millet neleri atlattı, bu günleri de atlatır. Salgın konusunda biraz daha mücadele şart” ifadelerini kullandı.  

Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, salgındaki yeni kararları gazetemize değerlendirdi. Başkan Recep Kaya, “Biraz daha sabırlı olalım olmak zorundayız. Önce sağlık her şeyin başı sağlık, herkese sorumluluk düşüyor, herkese görevler düşüyor, kararlar normal ve çok yerinde. Kimse yasak istemez ama sağlık için biraz daha katlanacağız” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde gerçekleşen kabine toplantısı yeni kararlar doğurdu. ‘Kademeli Normalleşme’ dönemi ile birlikte artan vakalar sonrası yeni tedbir kararlarının ele alındığı toplantının ardından alınan kararları gazetemize değerlendiren AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, “Bir defa kararlar hayırlı olsun. Vakalar artınca bu kararlar kaçınılmazdı. Ben kararları yerinde ve normal karşılıyorum, hepimize sorumluluk düşüyor. Sabırlı olalım kurallara uyalım her şeyin başı sağlık” dedi.

BİRAZ DAHA MÜCADELE EDECEĞİZ

Dünyada eşi benzeri olmayan bir şekilde Türkiye’nin salgınla mücadele ettiğini kaydeden Başkan Recep Kaya, “Mücadelemiz ile örnek olduk, oluyoruz, kimse istemez ki yasaklar geri gelsin. Ama sağlık söz konusu, sağlığımız için bir süre daha katlanalım. Aşı çalışmaları ilerliyor, aşı çalışmaları çoğaldı. Ben inanıyorum ki artık kısa zaman sonra daha güzel şeyler konuşuruz. Milletimize iş düşüyor herkese iş düşüyor. Hep beraber bu günleri atlatırız. Kimse merak etmesin. Bu millet neleri atlattı, bu günleri de atlatır. Salgın konusunda biraz daha mücadele şart” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.