“Kastınız kahvehaneciye mi?

GEBZE 28.11.2020 - 16:48, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“Kastınız kahvehaneciye mi?

Yeni alınan korona virüs tedbirleri kapsamında kapatılan kıraathaneler sebebi ile esnafın zor durumda olduğunu dile getiren Gebze Kahveciler Çaycılar Bilardo İnternet Kafeler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Barış Beşiroğlu, “Kastınız kahvehaneciye mi” dedi. Koronavirüs tedbirlerinde bir dönem kapalı tutulan kıraathaneler alınan karara göre, 31 Aralık 2020’ye kadar tekrar kapatılmıştı. Esnafın çok zor durumda olduğunu dile getiren Gebze Kahveciler Çaycılar Bilardo İnternet Kafeler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Barış Beşiroğlu sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak kahvelerin sadece çay satması şartıyla açık olması gerektiğini söyledi. KASTINIZ KAHVECİYE Mİ Beşiroğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Bakkal, market, çiğköfteci bile çay satıyor. çay ocaklarını açık bıraktınız müşteri kabul etmemek şartıyla. Esnafa hizmet edebilmesini sağladınız sağ olun. ‘Gel al, al git’ dediniz paket servisi serbest bıraktınız. Sadece kahveci esnafını kapattınız sanki açıkmış gibi. Her mahallede, her semtte, her caddede çay ocağı yok, esnafa hizmet eden kahvehane ve kıraathanelerde mevcut. Kahvehane ve kıraathaneleri de açık bıraksaydınız. Gel al ve al git şeklinde çalışsaydı, esnafa çay verebilseydi ne olurdu?  Zaten 9 aydır kahvehane ve kıraathanelerde oyun yok. Günde 50 veya 100 çay satsaydı da can suyu olsaydı olmaz mıydı? Kastınız kahvehaneciye mi?

Yeni alınan korona virüs tedbirleri kapsamında kapatılan kıraathaneler sebebi ile esnafın zor durumda olduğunu dile getiren Gebze Kahveciler Çaycılar Bilardo İnternet Kafeler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Barış Beşiroğlu, “Kastınız kahvehaneciye mi” dedi.

Koronavirüs tedbirlerinde bir dönem kapalı tutulan kıraathaneler alınan karara göre, 31 Aralık 2020’ye kadar tekrar kapatılmıştı. Esnafın çok zor durumda olduğunu dile getiren Gebze Kahveciler Çaycılar Bilardo İnternet Kafeler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Barış Beşiroğlu sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak kahvelerin sadece çay satması şartıyla açık olması gerektiğini söyledi.

KASTINIZ KAHVECİYE Mİ

Beşiroğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Bakkal, market, çiğköfteci bile çay satıyor. çay ocaklarını açık bıraktınız müşteri kabul etmemek şartıyla. Esnafa hizmet edebilmesini sağladınız sağ olun. ‘Gel al, al git’ dediniz paket servisi serbest bıraktınız. Sadece kahveci esnafını kapattınız sanki açıkmış gibi. Her mahallede, her semtte, her caddede çay ocağı yok, esnafa hizmet eden kahvehane ve kıraathanelerde mevcut. Kahvehane ve kıraathaneleri de açık bıraksaydınız. Gel al ve al git şeklinde çalışsaydı, esnafa çay verebilseydi ne olurdu?  Zaten 9 aydır kahvehane ve kıraathanelerde oyun yok. Günde 50 veya 100 çay satsaydı da can suyu olsaydı olmaz mıydı? Kastınız kahvehaneciye mi?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.