KASIM TÖRK’E SON GÖREV

Darıca 22.03.2021 - 16:00, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

KASIM TÖRK’E SON GÖREV

Darıca CHP Belediye Başkan adayı Yakup Törk’ün amcası Kasım Törk geçirdiği kalp krizi sonrasında vefat etti. Kasım Törk, Darıca Nenehatun Mezarlıklar Müdürlüğünde kılınan cenaze namazının ardından Nenehatun mezarlığına defnedildi. Kars’ın Digor ilçesi Türkmeşen Köyü eski Dernek Başkanı olan Yusuf Törk’ün abisi, Yakup Törk’ün amcası olan Kasım Törk, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Törk’ün cenazesi bugün saat 14.00’de Darıca Nenehatun Mezarlıklar Müdürlüğünde kılınan cenaze namazının ardından Nenehatun mezarlığına defnedildi. Ümit Medya ailesi olarak Yakup Törk’e sabır, merhuma Allah’tan rahmet, acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.      

Darıca CHP Belediye Başkan adayı Yakup Törk’ün amcası Kasım Törk geçirdiği kalp krizi sonrasında vefat etti. Kasım Törk, Darıca Nenehatun Mezarlıklar Müdürlüğünde kılınan cenaze namazının ardından Nenehatun mezarlığına defnedildi.

Kars’ın Digor ilçesi Türkmeşen Köyü eski Dernek Başkanı olan Yusuf Törk’ün abisi, Yakup Törk’ün amcası olan Kasım Törk, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Törk’ün cenazesi bugün saat 14.00’de Darıca Nenehatun Mezarlıklar Müdürlüğünde kılınan cenaze namazının ardından Nenehatun mezarlığına defnedildi. Ümit Medya ailesi olarak Yakup Törk’e sabır, merhuma Allah’tan rahmet, acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.