KARABAĞ'IN KALBİ İŞGALDEN KURTARILDI

SİYASET 08.11.2020 - 12:59, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

KARABAĞ'IN KALBİ İŞGALDEN KURTARILDI

Son dakika haberi: Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev önemli açıklamalarda bulunuyor. İlham Aliyev, Karabağ'ın kalbi Şuşa kentinin işgalden kurtarıldığını bildirdi. Aliyev, "Ekonomik gücümüz olmasaydı bu zaferi kazanamazdık. Topraklarımızı masada değil, savaşarak kazandık." dedi. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev açıklamalarda bulunuyor. Aliyev, Dağlık Karabağ'ın işgalden kurtarılmasında kritik öneme sahip Şuşa kentinin işgalden kurtarıldığını açıkladı. Aliyev, "28 yıl sonra Şuşa'da ezan sesi duyulacak." dedi. "ŞANLI ZAFERİMİZİN GÜNÜDÜR" İlham Aliyev, "8 Kasım 2020 Azerbaycan tarihinde ebedi olarak yaşayacak. Bu bizim şanlı zaferimizin günüdür. 28 yıldır işgal altında olan Şuşa'nın Azerbaycan tarihinde hususi bir yeri var. Şuşa, sadece Azerbaycan'ın değil, tüm Kafkasya'nın incisidir." ifadelerini kullandı. "TOPRAKLARIMIZI MASADA DEĞİL, SAVAŞARAK KAZANDIK." Aliyev "Müzakere süreci hiçbir işe yaramadı. Masa arkasında bir sonuç alamadım. Bizi oyalamaktan başka bir şey yapmadılar. Ekonomik gücümüz olmasaydı bu zaferi kazanamazdık. Topraklarımızı masada değil, savaşarak kazandık." diye konuştu. SONUNA KADAR GİDECEĞİZ Aliyev, "Zafer yürüyüşümüz devam ediyor. Ermenistan yönetimi taleplere yanıt vermezse sonuna kadar gideceğiz. Yenilmez ordu Azerbaycan ordusudur" dedi.

Son dakika haberi: Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev önemli açıklamalarda bulunuyor. İlham Aliyev, Karabağ'ın kalbi Şuşa kentinin işgalden kurtarıldığını bildirdi. Aliyev, "Ekonomik gücümüz olmasaydı bu zaferi kazanamazdık. Topraklarımızı masada değil, savaşarak kazandık." dedi.
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev açıklamalarda bulunuyor. Aliyev, Dağlık Karabağ'ın işgalden kurtarılmasında kritik öneme sahip Şuşa kentinin işgalden kurtarıldığını açıkladı. Aliyev, "28 yıl sonra Şuşa'da ezan sesi duyulacak." dedi.


"ŞANLI ZAFERİMİZİN GÜNÜDÜR"
İlham Aliyev, "8 Kasım 2020 Azerbaycan tarihinde ebedi olarak yaşayacak. Bu bizim şanlı zaferimizin günüdür. 28 yıldır işgal altında olan Şuşa'nın Azerbaycan tarihinde hususi bir yeri var. Şuşa, sadece Azerbaycan'ın değil, tüm Kafkasya'nın incisidir." ifadelerini kullandı.


"TOPRAKLARIMIZI MASADA DEĞİL, SAVAŞARAK KAZANDIK."
Aliyev "Müzakere süreci hiçbir işe yaramadı. Masa arkasında bir sonuç alamadım. Bizi oyalamaktan başka bir şey yapmadılar. Ekonomik gücümüz olmasaydı bu zaferi kazanamazdık. Topraklarımızı masada değil, savaşarak kazandık." diye konuştu.


SONUNA KADAR GİDECEĞİZ
Aliyev, "Zafer yürüyüşümüz devam ediyor. Ermenistan yönetimi taleplere yanıt vermezse sonuna kadar gideceğiz. Yenilmez ordu Azerbaycan ordusudur" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.