Kara ve Bıyık, bayrak töreninde!

Darıca 08.03.2021 - 12:33, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Kara ve Bıyık, bayrak töreninde!

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Osmangazi Mahallesi’nde bulunan Zeki Gezer Ortaokulu’nda Bayrak törenine katılarak öğrencilerle birlikte İstiklal Marşı’nı okudu. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, her Pazartesi gerçekleştirdiği okul ziyaretlerine normalleşmeyle birlikte okulların açılmasıyla yeniden başladı. Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz’la birlikte Osmangazi Mahallesi’nde bulunan Zeki Gezer Ortaokulu’nu ziyaret eden Başkan Muzaffer Bıyık, bayrak töreninde öğrencilerle İstiklal Marşı’nı okudu. BIYIK: “EN BÜYÜK DESTEKÇİNİZ OLACAĞIZ” Bayrak törenin ardından öğrencilere selam veren ve konuşma yapan Başkan Muzaffer Bıyık, Gençlerin ülkenin geleceği olduğunu belirterek kendilerini en iyi şekilde yetiştirmeleri ve bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulunarak iyi dersler diledi. Darıca Belediye Başkanı ve bir abileri olarak öğrencilerin her zaman yanında olduklarını ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Darıca Belediyesi olarak siz kıymetli öğrencilerimizin her daim yanınızda olmaya gayret ediyoruz. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Sizin en iyi şekilde yetişmeniz için üzerimize düşeni yapmak için çalışıyoruz. Darıca Belediyesi olarak eğitim hayatınız boyunca en büyük destekçiniz olmaya özen gösteriyoruz” dedi. Öğretmenler ve okul idaresiyle de görüşerek okulun ihtiyaçlarını soran Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, eğitim camiasına her zaman destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Osmangazi Mahallesi’nde bulunan Zeki Gezer Ortaokulu’nda Bayrak törenine katılarak öğrencilerle birlikte İstiklal Marşı’nı okudu.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, her Pazartesi gerçekleştirdiği okul ziyaretlerine normalleşmeyle birlikte okulların açılmasıyla yeniden başladı. Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz’la birlikte Osmangazi Mahallesi’nde bulunan Zeki Gezer Ortaokulu’nu ziyaret eden Başkan Muzaffer Bıyık, bayrak töreninde öğrencilerle İstiklal Marşı’nı okudu.

BIYIK: “EN BÜYÜK DESTEKÇİNİZ OLACAĞIZ”

Bayrak törenin ardından öğrencilere selam veren ve konuşma yapan Başkan Muzaffer Bıyık, Gençlerin ülkenin geleceği olduğunu belirterek kendilerini en iyi şekilde yetiştirmeleri ve bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulunarak iyi dersler diledi. Darıca Belediye Başkanı ve bir abileri olarak öğrencilerin her zaman yanında olduklarını ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Darıca Belediyesi olarak siz kıymetli öğrencilerimizin her daim yanınızda olmaya gayret ediyoruz. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Sizin en iyi şekilde yetişmeniz için üzerimize düşeni yapmak için çalışıyoruz. Darıca Belediyesi olarak eğitim hayatınız boyunca en büyük destekçiniz olmaya özen gösteriyoruz” dedi.

Öğretmenler ve okul idaresiyle de görüşerek okulun ihtiyaçlarını soran Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, eğitim camiasına her zaman destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.