KARA’DAN KARANTİNADAKİ VATANDAŞLARA MORAL ZİYARETİ

Darıca 26.11.2020 - 13:02, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

KARA’DAN KARANTİNADAKİ VATANDAŞLARA MORAL ZİYARETİ

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca’da pozitif ve temaslı olan karantinadaki vatandaşları ziyaret etmeye devam ediyor. Darıca’da kısa sürede gönüllere taht kuran Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, pozitif ve temaslı olan karantinadaki vatandaşları ziyaret etmeye devam ediyor. Hem filyasyon ekiplerine destek olan hem de karantinadaki mahalle sakinlerine moral veren Kaymakam Kara, Yenimahalle’de temaslı ve pozitif olan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Yenimahalle Mahalle Muhtarı Cemal Özdemir ile temaslı ve pozitif olan vatandaşlara dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda bilgilendirme yaptı.

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca’da pozitif ve temaslı olan karantinadaki vatandaşları ziyaret etmeye devam ediyor.

Darıca’da kısa sürede gönüllere taht kuran Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, pozitif ve temaslı olan karantinadaki vatandaşları ziyaret etmeye devam ediyor. Hem filyasyon ekiplerine destek olan hem de karantinadaki mahalle sakinlerine moral veren Kaymakam Kara, Yenimahalle’de temaslı ve pozitif olan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Yenimahalle Mahalle Muhtarı Cemal Özdemir ile temaslı ve pozitif olan vatandaşlara dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda bilgilendirme yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.