Kapalı sahneler sanatseverleri üzüyor!

KÜLTÜR-SANAT 22.02.2021 - 11:37, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Kapalı sahneler sanatseverleri üzüyor!

Geçtiğimiz Mart ayından bu yana kapalı olan sahneler sanatseverleri üzüyor. Neredeyse bir yıldır kültür ve sanat etkinliklerinden uzak günler yaşayan Gebzeliler pandemi sonrasında yeniden kültür sanat merkezlerindeki programlara akın etmeyi planlarken salgının durumuna göre sahnelerin açılıp açılmayacağı da belirlenmiş olacak. Pandemi nedeniyle etkinlikler yapılamazken kültür ve sanat emekçileri her anlamda zor günler yaşıyor. Pandemi döneminde büyük sıkıntı yaşayan sahne emekçileri yan işlere yönelseler de sahnelerin bir an önce açılması için dua ediyorlar. MADDİ MANEVİ ÖZLEDİLER Mart ayından bu yana sahneden uzak kalan sanatçılar, zor günlere imza atmanın üzüntüsünü yaşıyorlar. Koronavirüs sürecinin en yakından etkilediği kültür ve sanat etkinlikleri ne zaman karşımıza çıkar bilinmez ama bir gerçek var ki her şeyin hemen hemen açık olduğu ülkemizde büyük bir yükü omuzlarında taşıdıkları bir gerçek. Sahne emekçileri maddi manevi eski günlerini özlemiş durumda.

Geçtiğimiz Mart ayından bu yana kapalı olan sahneler sanatseverleri üzüyor. Neredeyse bir yıldır kültür ve sanat etkinliklerinden uzak günler yaşayan Gebzeliler pandemi sonrasında yeniden kültür sanat merkezlerindeki programlara akın etmeyi planlarken salgının durumuna göre sahnelerin açılıp açılmayacağı da belirlenmiş olacak. Pandemi nedeniyle etkinlikler yapılamazken kültür ve sanat emekçileri her anlamda zor günler yaşıyor. Pandemi döneminde büyük sıkıntı yaşayan sahne emekçileri yan işlere yönelseler de sahnelerin bir an önce açılması için dua ediyorlar.

MADDİ MANEVİ ÖZLEDİLER

Mart ayından bu yana sahneden uzak kalan sanatçılar, zor günlere imza atmanın üzüntüsünü yaşıyorlar. Koronavirüs sürecinin en yakından etkilediği kültür ve sanat etkinlikleri ne zaman karşımıza çıkar bilinmez ama bir gerçek var ki her şeyin hemen hemen açık olduğu ülkemizde büyük bir yükü omuzlarında taşıdıkları bir gerçek. Sahne emekçileri maddi manevi eski günlerini özlemiş durumda.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.