KANSER HASTASI MİNİK ALYA DUYARLI VATANDAŞLARDAN YARDIM BEKLİYOR

SAĞLIK 19.11.2020 - 11:17, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

KANSER HASTASI MİNİK ALYA DUYARLI VATANDAŞLARDAN YARDIM BEKLİYOR

Alya’ya Umut Ol  Alya bebek yardım eli bekliyor Kanserle mücadelesi henüz 6 aylıkken başlayan ve yüksek risk Atypical Teratoid Rhabdoid tümör (ATRT) beyin tümörü tanısı konulan 2,5 yaşındaki Alya Urcan’ın ailesi kızlarını sağlığına kavuşturacak tedavinin temini için bağış kampanyasına destek bekliyor.  KANSERLE 6 AYLIKKEN TANIŞTI  Gebze’de yaşayan Sena ve Selçuk Urcan çiftinin kızları Alya Urcan’nın kanserle mücadelesi henüz daha 6 aylıkken başladı. Yüz felci geçiren minik Alya’nın ailesinin hastaneye başvurması üzerine yapılan tetkikler sonucunda Alya’ya beyin tümörü ( ATRT ) tanısı koyuldu.  Kocaeli Umuttepe Eğitim Araştırma hastanesinde başlayan tedavi sürecinde Alya,  Okan Üniversitesi ve Altunizade Acıbadem hastanesinde beyin tümörü ve hisrosefeli ameliyatları oldu. Yaklaşık 2 yıldır küçük bedeniyle büyük bir mücadele gösteren Alya sayısız kemoterapi tedavisi gördü. Kemoterapi ve Radyoterapi tedavisi süresince 19 kür ağırlaştırılmış kemoterapi ve 27 kür ışın tedavisi alan minik Alya’nın tahlil ve görüntülemelerinde vücudunda hala tümör kalıntıları olduğu tespit edildi. “AİLENİN GÜCÜ KALMADI” Tedavi masrafları ve bakımları çok maliyetli olması ve artık baba Selçuk Urcan’ın tek başına bu masrafları karşılayacak gücü kalmadığı için, kızlarının tedavisinde gerekli olan maddi desteğin sağlanması için bağış kampanyası başlattı.   Hayırseverler kampanyaya  Ziraat Bankası( Sena Urcan adına)  TR61 0001 0001 6466 7463 4050 02 iban numarasına bağışta bulanabiliyor.

Alya’ya Umut Ol 
Alya bebek yardım eli bekliyor
Kanserle mücadelesi henüz 6 aylıkken başlayan ve yüksek risk Atypical Teratoid Rhabdoid tümör (ATRT) beyin tümörü tanısı konulan 2,5 yaşındaki Alya Urcan’ın ailesi kızlarını sağlığına kavuşturacak tedavinin temini için bağış kampanyasına destek bekliyor. 
KANSERLE 6 AYLIKKEN TANIŞTI 
Gebze’de yaşayan Sena ve Selçuk Urcan çiftinin kızları Alya Urcan’nın kanserle mücadelesi henüz daha 6 aylıkken başladı. Yüz felci geçiren minik Alya’nın ailesinin hastaneye başvurması üzerine yapılan tetkikler sonucunda Alya’ya beyin tümörü ( ATRT ) tanısı koyuldu.  Kocaeli Umuttepe Eğitim Araştırma hastanesinde başlayan tedavi sürecinde Alya,  Okan Üniversitesi ve Altunizade Acıbadem hastanesinde beyin tümörü ve hisrosefeli ameliyatları oldu. Yaklaşık 2 yıldır küçük bedeniyle büyük bir mücadele gösteren Alya sayısız kemoterapi tedavisi gördü. Kemoterapi ve Radyoterapi tedavisi süresince 19 kür ağırlaştırılmış kemoterapi ve 27 kür ışın tedavisi alan minik Alya’nın tahlil ve görüntülemelerinde vücudunda hala tümör kalıntıları olduğu tespit edildi.
“AİLENİN GÜCÜ KALMADI”
Tedavi masrafları ve bakımları çok maliyetli olması ve artık baba Selçuk Urcan’ın tek başına bu masrafları karşılayacak gücü kalmadığı için, kızlarının tedavisinde gerekli olan maddi desteğin sağlanması için bağış kampanyası başlattı.  
Hayırseverler kampanyaya 
Ziraat Bankası( Sena Urcan adına) 
TR61 0001 0001 6466 7463 4050 02 iban numarasına bağışta bulanabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.