Kadıoğlu’ndan ‘Biontech Aşı’ bilgilendirmesi!

SAĞLIK 02.04.2021 - 16:25, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Kadıoğlu’ndan ‘Biontech Aşı’ bilgilendirmesi!

Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu Gebze Bölgesi’nde uygulamaya başlanan Biontech Aşısı hakkında açıklamalarda bulundu. Sağlık Bakanlığı tarafından temin edilen ve ilimize transferi sağlanan "Biontech Aşıları" uygulanmaya başladı. Aşılar, Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Bulaşıcı Hastalıklar birimi tarafından soğuk zincire uygun olarak depolandı. Sırası gelen vatandaşlara görevli sağlık personelleri tarafından yapılacak olan Biontech aşı" uygulaması hastanelere uygun şartlar altında sevk edilerek teslim edildi. “BELİRLENEN HASTANELERDE AŞI YAPILACAK” Gebze Bölgesi’nde uygulamaya başlanan Biontech Aşısı hakkında açıklamalarda bulunan Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu; “Gebze Fatih Devlet Hastanesi, Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi ve Derince Eğitim Araştırma Hastanesi olmak üzere 3 sağlık kuruluşumuz belirlendi. Sadece 3 hastanemizde Biontech aşılarını vatandaşlarımız yaptırabilirler. Bu aşının diğer aşılardan farklı bir aşı olması sebebi ile aşılara uygulanacak soğuk zincir uygulamasının farklı olduğu için belirli hastanelerde yapılacaktır. Randevu almak isteyen bölgemizdeki vatandaşlarımız Gebze Fatih Devlet Hastanesi ile Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi’nden randevularını oluşturup aşılarını yaptırabilirler. “dedi.

Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu Gebze Bölgesi’nde uygulamaya başlanan Biontech Aşısı hakkında açıklamalarda bulundu.

Sağlık Bakanlığı tarafından temin edilen ve ilimize transferi sağlanan "Biontech Aşıları" uygulanmaya başladı. Aşılar, Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Bulaşıcı Hastalıklar birimi tarafından soğuk zincire uygun olarak depolandı. Sırası gelen vatandaşlara görevli sağlık personelleri tarafından yapılacak olan Biontech aşı" uygulaması hastanelere uygun şartlar altında sevk edilerek teslim edildi.

“BELİRLENEN HASTANELERDE AŞI YAPILACAK”

Gebze Bölgesi’nde uygulamaya başlanan Biontech Aşısı hakkında açıklamalarda bulunan Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu; “Gebze Fatih Devlet Hastanesi, Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi ve Derince Eğitim Araştırma Hastanesi olmak üzere 3 sağlık kuruluşumuz belirlendi. Sadece 3 hastanemizde Biontech aşılarını vatandaşlarımız yaptırabilirler. Bu aşının diğer aşılardan farklı bir aşı olması sebebi ile aşılara uygulanacak soğuk zincir uygulamasının farklı olduğu için belirli hastanelerde yapılacaktır. Randevu almak isteyen bölgemizdeki vatandaşlarımız Gebze Fatih Devlet Hastanesi ile Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi’nden randevularını oluşturup aşılarını yaptırabilirler. “dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.