KADEM’DEN ‘EVİMİZDE SIFIR ATIK’ SEMİNERİ!

KOCAELİ 26.11.2021 - 12:01, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

KADEM’DEN ‘EVİMİZDE SIFIR ATIK’ SEMİNERİ!

21-28 Kasım Avrupa Atık Azaltım Haftası münasebetiyle, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire Başkanlığı Sıfır Atık Şube Müdürlüğü ve KADEM Kocaeli Temsilciliği işbirliği ile “Evimizde Sıfır Atık” semineri gerçekleştirildi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın eşi Doç. Dr. Figen Büyükakın’ın himayesinde yürütülen “Sıfır Atık Projesi” kapsamında gerçekleştirilen seminere, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, Kocaeli Üniversitesi Rektörü’nün eşi Ümmühan Hülagü, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Pınar Atabay ve KADEM Kocaeli üyeleri katıldı. Program KADEM’in 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele günü için “Şiddettin Bahanesi Olmaz” sloganı ile hazırlamış olduğu kamu spotunun izlenmesi ile başladı. Sonrasında KADEM Kocaeli Temsilcisi Asuman Sert Erturan “Sevgi ile Şiddet Yan Yana Gelmez” temalı bir konuşma gerçekleştirdi. Ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sıfır Atık Şube Müdürlüğü Envanter ve Eğitim Şefi Özlem Bülbül tarafından evimizde geri dönüşüme kaktı sağlamak için yapılması gerekenler aktarıldı. BÜYÜKAKIN’DAN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE VURGU Seminer bitiminde konuşma yapan Doç. Dr. Figen Büyükakın kadına yönelik şiddete vurgu yaptı. Ardından geri dönüşüm ve sıfır atık bilincinin önemini ele aldı ve KADEM Kocaeli Temsilciliği tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen atölyelerden çorap bebek atölyesini gezdi.

21-28 Kasım Avrupa Atık Azaltım Haftası münasebetiyle, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire Başkanlığı Sıfır Atık Şube Müdürlüğü ve KADEM Kocaeli Temsilciliği işbirliği ile “Evimizde Sıfır Atık” semineri gerçekleştirildi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın eşi Doç. Dr. Figen Büyükakın’ın himayesinde yürütülen “Sıfır Atık Projesi” kapsamında gerçekleştirilen seminere, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, Kocaeli Üniversitesi Rektörü’nün eşi Ümmühan Hülagü, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Pınar Atabay ve KADEM Kocaeli üyeleri katıldı. Program KADEM’in 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele günü için “Şiddettin Bahanesi Olmaz” sloganı ile hazırlamış olduğu kamu spotunun izlenmesi ile başladı. Sonrasında KADEM Kocaeli Temsilcisi Asuman Sert Erturan “Sevgi ile Şiddet Yan Yana Gelmez” temalı bir konuşma gerçekleştirdi. Ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sıfır Atık Şube Müdürlüğü Envanter ve Eğitim Şefi Özlem Bülbül tarafından evimizde geri dönüşüme kaktı sağlamak için yapılması gerekenler aktarıldı.

BÜYÜKAKIN’DAN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE VURGU

Seminer bitiminde konuşma yapan Doç. Dr. Figen Büyükakın kadına yönelik şiddete vurgu yaptı. Ardından geri dönüşüm ve sıfır atık bilincinin önemini ele aldı ve KADEM Kocaeli Temsilciliği tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen atölyelerden çorap bebek atölyesini gezdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.