Kaçak midye avcıları, yakalanmamak için tekneyi batırdı!

ASAYİŞ 20.01.2021 - 10:01, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Kaçak midye avcıları, yakalanmamak için tekneyi batırdı!

Dilovası’nda kaçak midye avcılığı yaptıkları tespit edilen 4 kişi, polis botunu görünce yakalanmamak için kıyıya kaçarak teknelerini batırdı. Tekneyi batırmalarının ardından kaçmayı karadan sürdüren zanlılar Dilovası Emniyetinin başarılı operasyonu sonucu yakalandı. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Deniz Liman Şube Müdürlüğü ekipleri,  Dilovası’nda yapmış oldukları denetimler esnasında, bir tekne içerisinde 4 kişinin kaçak olarak midye avcılığı yaptığını tespit etti. Kaçak midye avcıları, kendilerine yanaşan polis botunu görünce tekneyi hızla kıyıya yanaştırdı. Ardından yakalanmamak için tekneyi batırıp karaya çıkarak her biri farklı yönlere doğru koştu. Deniz Polisi ise hem karadan hem denizden yaptığı çalışmalar sonucunda U.S, N.Ö, F.K ve M.S isimli midye avcılarını yakalayarak gözaltına aldı. Şahıslara 1380 sayılı su ve su altı ürünlerinin korunması kanunda yer alan kaçak midye avcılığı suçundan işlem yapıldı.

Dilovası’nda kaçak midye avcılığı yaptıkları tespit edilen 4 kişi, polis botunu görünce yakalanmamak için kıyıya kaçarak teknelerini batırdı. Tekneyi batırmalarının ardından kaçmayı karadan sürdüren zanlılar Dilovası Emniyetinin başarılı operasyonu sonucu yakalandı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Deniz Liman Şube Müdürlüğü ekipleri,  Dilovası’nda yapmış oldukları denetimler esnasında, bir tekne içerisinde 4 kişinin kaçak olarak midye avcılığı yaptığını tespit etti. Kaçak midye avcıları, kendilerine yanaşan polis botunu görünce tekneyi hızla kıyıya yanaştırdı. Ardından yakalanmamak için tekneyi batırıp karaya çıkarak her biri farklı yönlere doğru koştu. Deniz Polisi ise hem karadan hem denizden yaptığı çalışmalar sonucunda U.S, N.Ö, F.K ve M.S isimli midye avcılarını yakalayarak gözaltına aldı. Şahıslara 1380 sayılı su ve su altı ürünlerinin korunması kanunda yer alan kaçak midye avcılığı suçundan işlem yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.