İYİ PARTİLİ AYTUN ÇIRAY, DENİZLİ DİYE KOCAELİ’Yİ PAYLAŞTI

SİYASET 21.11.2021 - 14:49, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

İYİ PARTİLİ AYTUN ÇIRAY, DENİZLİ DİYE KOCAELİ’Yİ PAYLAŞTI

İYİ PARTİLİ AYTUN ÇIRAY, DENİZLİ DİYE KOCAELİ’Yİ PAYLAŞTI
İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, 19 Haziran 2018 yılındaki partinin Kocaeli mitinginden kalabalık bir fotoğrafı Denizli mitinginde çekilmiş bir fotoğraf karesiymiş gibi sosyal medyadan paylaştı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Denizli mitingini kalabalık göstermek için İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, 19 Haziran 2018 yılındaki partinin Kocaeli mitinginden kalabalık bir fotoğrafı Denizli mitinginde çekilmiş bir fotoğraf karesiymiş gibi sosyal medyadan paylaştı. Sosyal medyada ise Denizli mitingini kalabalık gösterme adına Çıray’ın 2018’deki Kocaeli mitinginin fotoğrafını paylaşması tepkilere yol açtı. Öte yandan AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan ise Denizli mitingini kalabalık göstermek için bazı şehir ve ilçelerden miting için yola çıkan partililerin otobüsler içindeki karelerini paylaşarak, “Meral Akşener, Denizli mitingini kalabalık göstermek için tüm Türkiye’deki partililerini Denizli’ye getirmiş. Partisinde rezillik üstüne rezillik yaşanınca zor durumda kaldı. Vaziyeti toparlamak isterken de eline yüzüne bulaştırdı” dedi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ‘Milletin güneşi Denizli’de’ sloganıyla Denizli’nin 29 Ekim Bulvarı’nda bir miting düzenledi. Mitinge yoğun katılım olması açısından ise farklı illerden parti üyelerinin mitinge gelmesi sağlandığı öğrenildi.     ÇIRAY, KOCAELİ’Yİ PAYLAŞTI Ayrıca İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray ise mitingi kalabalık gösterme adına 19 Haziran 2018 yılındaki partinin Kocaeli mitinginden fotoğrafları Denizli mitinginde çekilmiş bir fotoğraf karesiymiş gibi paylaşarak, “Siz meydanları artarak doldurun Meral Akşener sandığı getirir. Teşekkürler Denizli” dedi. Sosyal medyada ise Denizli mitingini kalabalık gösterme adına Çıray’ın 2018 yılındaki Kocaeli mitinginin fotoğrafını paylaşması tepkilere yol açtı.
İYİ PARTİLİ AYTUN ÇIRAY, DENİZLİ DİYE KOCAELİ’Yİ PAYLAŞTI

İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, 19 Haziran 2018 yılındaki partinin Kocaeli mitinginden kalabalık bir fotoğrafı Denizli mitinginde çekilmiş bir fotoğraf karesiymiş gibi sosyal medyadan paylaştı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Denizli mitingini kalabalık göstermek için İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, 19 Haziran 2018 yılındaki partinin Kocaeli mitinginden kalabalık bir fotoğrafı Denizli mitinginde çekilmiş bir fotoğraf karesiymiş gibi sosyal medyadan paylaştı. Sosyal medyada ise Denizli mitingini kalabalık gösterme adına Çıray’ın 2018’deki Kocaeli mitinginin fotoğrafını paylaşması tepkilere yol açtı. Öte yandan AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan ise Denizli mitingini kalabalık göstermek için bazı şehir ve ilçelerden miting için yola çıkan partililerin otobüsler içindeki karelerini paylaşarak, “Meral Akşener, Denizli mitingini kalabalık göstermek için tüm Türkiye’deki partililerini Denizli’ye getirmiş. Partisinde rezillik üstüne rezillik yaşanınca zor durumda kaldı. Vaziyeti toparlamak isterken de eline yüzüne bulaştırdı” dedi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ‘Milletin güneşi Denizli’de’ sloganıyla Denizli’nin 29 Ekim Bulvarı’nda bir miting düzenledi. Mitinge yoğun katılım olması açısından ise farklı illerden parti üyelerinin mitinge gelmesi sağlandığı öğrenildi.

 

 

ÇIRAY, KOCAELİ’Yİ PAYLAŞTI

Ayrıca İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray ise mitingi kalabalık gösterme adına 19 Haziran 2018 yılındaki partinin Kocaeli mitinginden fotoğrafları Denizli mitinginde çekilmiş bir fotoğraf karesiymiş gibi paylaşarak, “Siz meydanları artarak doldurun Meral Akşener sandığı getirir. Teşekkürler Denizli” dedi. Sosyal medyada ise Denizli mitingini kalabalık gösterme adına Çıray’ın 2018 yılındaki Kocaeli mitinginin fotoğrafını paylaşması tepkilere yol açtı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.