İYİ KOCAELİ DEPREM BÖLGESİNDE!

SİYASET 04.11.2020 - 18:44, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

İYİ KOCAELİ DEPREM BÖLGESİNDE!

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, il ve ilçe teşkilatıyla birlikte İzmir'de deprem bölgesini ziyaret etti. Kocaeli teşkilatı, TBMM Grup Başkan Vekili İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu önderliğinde İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar ile birlikte Bayraklı’da depremden zarar gören alanlarda incelemeler gerçekleştirerek, sahada çalışan ekipler ve depremden zarar gören ailelerle görüştü. İzmir İl Başkanlığı'nın oluşturduğu deprem yardım merkezine ziyaretin ardından dün akşam parti binası önünden hareket eden yardım aracındaki malzemeleri ulaştıran partililer, Bornova Belediyesi  Prof. Dr. Türkel Minibaş Gençlik Merkezi’ne malzemeleri teslim ettiler.   YÜREĞİMİZ İZMİR'LE ATIYOR Konuyla ilgili açıklama yapan İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “İzmir’e geçmiş olsun diyoruz. Türkiye’ye geçmiş olsun diyoruz. Ölenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Orada deprem bölgesini gezdik. Yıkılan binaları gezdik. Vatandaşlarımızla görüştük. Gerçekten de çok üzücü. İnsanlar çok tedirgin durumda. Binasında hiçbir şey olmasa bile artçı sarsıntılar nedeniyle binalarına gidip, evlerinde yaşamaktan ciddi anlamda tedirginler. Türk Milleti’nin bu zor günlerde dayanışmasının ne kadar güçlü olduğunu görüyoruz. Dayanışma ruhumuzun ne kadar yüksek olduğunu bir kez daha görüyoruz. Hepimiz İzmir’in yanındayız, yüreğimiz İzmir’le atıyor, atmaya devam edecek” dedi.    

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, il ve ilçe teşkilatıyla birlikte İzmir'de deprem bölgesini ziyaret etti.

Kocaeli teşkilatı, TBMM Grup Başkan Vekili İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu önderliğinde İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar ile birlikte Bayraklı’da depremden zarar gören alanlarda incelemeler gerçekleştirerek, sahada çalışan ekipler ve depremden zarar gören ailelerle görüştü. İzmir İl Başkanlığı'nın oluşturduğu deprem yardım merkezine ziyaretin ardından dün akşam parti binası önünden hareket eden yardım aracındaki malzemeleri ulaştıran partililer, Bornova Belediyesi  Prof. Dr. Türkel Minibaş Gençlik Merkezi’ne malzemeleri teslim ettiler.

 

YÜREĞİMİZ İZMİR'LE ATIYOR

Konuyla ilgili açıklama yapan İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “İzmir’e geçmiş olsun diyoruz. Türkiye’ye geçmiş olsun diyoruz. Ölenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Orada deprem bölgesini gezdik. Yıkılan binaları gezdik. Vatandaşlarımızla görüştük. Gerçekten de çok üzücü. İnsanlar çok tedirgin durumda. Binasında hiçbir şey olmasa bile artçı sarsıntılar nedeniyle binalarına gidip, evlerinde yaşamaktan ciddi anlamda tedirginler. Türk Milleti’nin bu zor günlerde dayanışmasının ne kadar güçlü olduğunu görüyoruz. Dayanışma ruhumuzun ne kadar yüksek olduğunu bir kez daha görüyoruz. Hepimiz İzmir’in yanındayız, yüreğimiz İzmir’le atıyor, atmaya devam edecek” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.