İŞTE MEMUR VE EMEKLİLERİN YENİ MAAŞ ZAMLARI

EKONOMİ 04.01.2021 - 11:18, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

İŞTE MEMUR VE EMEKLİLERİN YENİ MAAŞ ZAMLARI

Gelen son dakika haberine göre; milyonlarca emekli ve memur, yeni yılda ne kadar zam alacağını merak ediyor. Aralık ayı enflasyonunun az önce açıklanması ile birlikte memur ve emeklilerin maaşlarına yapılacak zam oranı belli oldu. Memur ve memur emeklileri yüzde 7,36 oranında zam alacak. İşte son dakika haberinin detayları... Yaklaşık 13 milyon emekli ile 3 milyondan fazla memurun Ocak ayında alacakları zam oranı belli oldu. Bugün saat 10.00 itibarıyla açıklanan Aralık ayı enflasyonu yıllık 14.60 aylık ise 1.25 olarak açıklandı. Enflasyon oranları hem memurların hem de emeklilerin zamlarını etkiliyor. Buna göre SSK ve Bağ- Kur emeklileri yüzde 8,36 zam alacak.

Gelen son dakika haberine göre; milyonlarca emekli ve memur, yeni yılda ne kadar zam alacağını merak ediyor. Aralık ayı enflasyonunun az önce açıklanması ile birlikte memur ve emeklilerin maaşlarına yapılacak zam oranı belli oldu. Memur ve memur emeklileri yüzde 7,36 oranında zam alacak. İşte son dakika haberinin detayları...

Yaklaşık 13 milyon emekli ile 3 milyondan fazla memurun Ocak ayında alacakları zam oranı belli oldu.

Bugün saat 10.00 itibarıyla açıklanan Aralık ayı enflasyonu yıllık 14.60 aylık ise 1.25 olarak açıklandı. Enflasyon oranları hem memurların hem de emeklilerin zamlarını etkiliyor. Buna göre SSK ve Bağ- Kur emeklileri yüzde 8,36 zam alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.