İşte bu kadar! 1-2

SPOR 15.11.2020 - 15:39, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

İşte bu kadar! 1-2

Darıca Gençlerbirliği A.Ş hayata döndü. Sarı yeşilli ekibimiz beraberlikler haftasında Tokatspor deplasmanından 2-1’lik zaferle dönerek çok kritik bir 3 puanı hanesine yazdırdı. 6 maç aradan sonra kazanan Darıca, ateş hattından 2 puan uzaklaşarak nefes aldı. Tokat G.Osmanpaşa Stadı’nda oynanan mücadelenin ilk yarısında savunma anlamında iyi işler yaparak kalesini savunan sarı yeşilli ekibimiz, ilk yarının bitimine 1 dakika kala golü buldu. 44.dakikada kullanılan serbest vuruşta arka direğe yapılan ortada kaleci Mikail’in hatalı çıkışını değerlendiren Nebi Tiryakioğlu, uzun boyunun avantajını kullanarak çok iyi bir kafa vuruşu ile topu filelere gönderdi ve ilk yarının skorunu tayin etti. BERAT KALECİYİ 30 METREDEN AVLADI Mücadelenin ikinci yarısına ev sahibi ekip baskılı başlasa da Berat Eyüpoğlu jeneriklik bir gole imza attı. 51’de orta saha mücadelesinde topu kazanan Berat, kalesini terk ederek öne çıkan kaleci Mikail’i yaklaşık 30 metreden avlayarak harika bir aşırtma vuruşla farkı 2’ye çıkaran golü kaydetti. 2-0’ı bulan sarı yeşilli ekibimizde teknik heyet oyuncu değişikliklerinde geç kalınca, ev sahibi ekip cezayı kesti. 61’de Eren Açıkgöz takımını umutlandıran golü atarak farkı 1’e indirdi.  6 HAFTA SONRA KAZANDIK Bu dakikadan sonra Tokatspor baskısı karşısında zaman zaman kalesinde tehlikeli anlar yaşayan ekibimiz, kontra ataklarla rakip kalede gol arasa maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Darıca G.B kendisi adına hayati bir 3 puana imza atarak haftalar sonra 3 puanı almasını bildi. 9.hafta sonunda puanını 10’a yükselten Darıca G.B, 2 basamak birden yükselerek haftayı 12.sırada kapattı. Sarı yeşilli ekibimiz Perşembe günü sahasında Ağrı 1970 Spor’u ağırlayacak.

Darıca Gençlerbirliği A.Ş hayata döndü. Sarı yeşilli ekibimiz beraberlikler haftasında Tokatspor deplasmanından 2-1’lik zaferle dönerek çok kritik bir 3 puanı hanesine yazdırdı. 6 maç aradan sonra kazanan Darıca, ateş hattından 2 puan uzaklaşarak nefes aldı.

Tokat G.Osmanpaşa Stadı’nda oynanan mücadelenin ilk yarısında savunma anlamında iyi işler yaparak kalesini savunan sarı yeşilli ekibimiz, ilk yarının bitimine 1 dakika kala golü buldu. 44.dakikada kullanılan serbest vuruşta arka direğe yapılan ortada kaleci Mikail’in hatalı çıkışını değerlendiren Nebi Tiryakioğlu, uzun boyunun avantajını kullanarak çok iyi bir kafa vuruşu ile topu filelere gönderdi ve ilk yarının skorunu tayin etti.
BERAT KALECİYİ 30 METREDEN AVLADI
Mücadelenin ikinci yarısına ev sahibi ekip baskılı başlasa da Berat Eyüpoğlu jeneriklik bir gole imza attı. 51’de orta saha mücadelesinde topu kazanan Berat, kalesini terk ederek öne çıkan kaleci Mikail’i yaklaşık 30 metreden avlayarak harika bir aşırtma vuruşla farkı 2’ye çıkaran golü kaydetti. 2-0’ı bulan sarı yeşilli ekibimizde teknik heyet oyuncu değişikliklerinde geç kalınca, ev sahibi ekip cezayı kesti. 61’de Eren Açıkgöz takımını umutlandıran golü atarak farkı 1’e indirdi. 
6 HAFTA SONRA KAZANDIK
Bu dakikadan sonra Tokatspor baskısı karşısında zaman zaman kalesinde tehlikeli anlar yaşayan ekibimiz, kontra ataklarla rakip kalede gol arasa maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Darıca G.B kendisi adına hayati bir 3 puana imza atarak haftalar sonra 3 puanı almasını bildi. 9.hafta sonunda puanını 10’a yükselten Darıca G.B, 2 basamak birden yükselerek haftayı 12.sırada kapattı. Sarı yeşilli ekibimiz Perşembe günü sahasında Ağrı 1970 Spor’u ağırlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.