İŞTE BİZİM BELEDİYE BAŞKANIMIZ!

Darıca 13.11.2020 - 18:13, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

İŞTE BİZİM BELEDİYE BAŞKANIMIZ!

DARICA’DAN KÜÇÜKÇEKMECE’YE ÇOK SERT GÖNDERME!
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, İstanbul’da CHP’li Küçükçekmece Belediyesi’nin yaptırmış olduğu, terör örgütü PKK’nın simgesini andıran çocuk parkına sert gönderme yaparak, “Yıldız var ayaklar altına alınan, birde yıldız var uğruna canlar feda edilip şiirler yazılan” dedi. İstanbul’da CHP’li Küçükçekmece Belediyesi’nin yaptırmış olduğu çocuk parkı vatandaşların kullanımına açılmasının ardından görenleri şaşkına çevirdi. Parkta yer alan çember içerisindeki yıldız boyaması terör örgütü PKK ve marjinal sol örgütlerinin simgesini andırdığı görüldü. Küçükçekmece Belediyesi tarafından skandal çalışma sonrası Küçükçekmece'de yaşayan vatandaşlar adeta isyan etti. İstanbul Valiliği ise Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Gevezoğlu ile Park ve Bahçeler Müdürü Şerafettin Mataracı'nın görevlerinden uzaklaştırıldığını açıkladı. BIYIK, GÖNDERME YAPTI Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da ‘park’ polemiklerine sosyal medyadan katıldı. Küçükçekmece Belediyesi’nin PKK ve marjinal sol örgütlerinin simgelerini andıran parkına karşılık, Darıca Sahil tören alanını paylaşan Başkan Bıyık, “Belediye var, belediye var. Yıldız var ayaklar altına alınan, birde yıldız var uğruna canlar feda edilip şiirler yazılan” dedi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın paylaşımı Darıcalılar tarafından takdir edilirken, paylaşım dakikalar içinde binlerce beğeni aldı.
DARICA’DAN KÜÇÜKÇEKMECE’YE ÇOK SERT GÖNDERME!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, İstanbul’da CHP’li Küçükçekmece Belediyesi’nin yaptırmış olduğu, terör örgütü PKK’nın simgesini andıran çocuk parkına sert gönderme yaparak, “Yıldız var ayaklar altına alınan, birde yıldız var uğruna canlar feda edilip şiirler yazılan” dedi.

İstanbul’da CHP’li Küçükçekmece Belediyesi’nin yaptırmış olduğu çocuk parkı vatandaşların kullanımına açılmasının ardından görenleri şaşkına çevirdi. Parkta yer alan çember içerisindeki yıldız boyaması terör örgütü PKK ve marjinal sol örgütlerinin simgesini andırdığı görüldü. Küçükçekmece Belediyesi tarafından skandal çalışma sonrası Küçükçekmece'de yaşayan vatandaşlar adeta isyan etti. İstanbul Valiliği ise Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Gevezoğlu ile Park ve Bahçeler Müdürü Şerafettin Mataracı'nın görevlerinden uzaklaştırıldığını açıkladı.

BIYIK, GÖNDERME YAPTI

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da ‘park’ polemiklerine sosyal medyadan katıldı. Küçükçekmece Belediyesi’nin PKK ve marjinal sol örgütlerinin simgelerini andıran parkına karşılık, Darıca Sahil tören alanını paylaşan Başkan Bıyık, “Belediye var, belediye var. Yıldız var ayaklar altına alınan, birde yıldız var uğruna canlar feda edilip şiirler yazılan” dedi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın paylaşımı Darıcalılar tarafından takdir edilirken, paylaşım dakikalar içinde binlerce beğeni aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.