İşe alım ilanları yayınlandı!

EKONOMİ 31.08.2020 - 10:02, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

İşe alım ilanları yayınlandı!

2020 personel alımları hızla devam ediyor. Kurumlar personel ihtiyaçlarına göre personel alımları için ilanları yayınladı. Peki hangi kurum kaç personel alacak? Şartlar ve kontenjanlar nelerdir? Yayınlanan ilanlara göre başvuru detayları ve personel alımları için kontenjanlar belli oldu. İşte yayınlanan personel alımı ilanları PERSONEL ALIM İLANLARI YAYINLANDI 2020 personel alımları devam ediyor. Kurumların personel alım ilanı yayınlandı. Yayınlanan personel alımı ilanlarında başvuru şartları ve kontenjanlar belli oldu. Sabah Memurlar olarak yayınlanan personel alımı ilanlarını derledik. İşte yayınlanan o ilanlar... İnönü Üniversitesi 255 Hemşire ve 37 Sağlık Teknikeri alıyor BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ Necmettin Erbakan Üniversitesi 121 Sözleşmeli Personel alıyor BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ! Sinop Üniversitesine 1 Araştırma Görevlisi ve 4 Öğretim Görevlisi alınacak BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ Lokman Hekim Üniversitesi 26 Öğretim Üyesi alıyor BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi 28 Öğretim Üyesi alıyor BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ Şırnak Belediyesi ilk defa atanmak üzere 14 Memur alıyor BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ İskenderun Teknik Üniversitesi Öğretim Görevlisi alım ilanı BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ Ankara Bilim Üniversitesi 6 Öğretim Üyesi alıyor BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ Balıkesir Üniversitesi 11 Personel alıyor BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

2020 personel alımları hızla devam ediyor. Kurumlar personel ihtiyaçlarına göre personel alımları için ilanları yayınladı. Peki hangi kurum kaç personel alacak? Şartlar ve kontenjanlar nelerdir? Yayınlanan ilanlara göre başvuru detayları ve personel alımları için kontenjanlar belli oldu.

İşte yayınlanan personel alımı ilanları

PERSONEL ALIM İLANLARI YAYINLANDI

2020 personel alımları devam ediyor. Kurumların personel alım ilanı yayınlandı. Yayınlanan personel alımı ilanlarında başvuru şartları ve kontenjanlar belli oldu. Sabah Memurlar olarak yayınlanan personel alımı ilanlarını derledik. İşte yayınlanan o ilanlar...

İnönü Üniversitesi 255 Hemşire ve 37 Sağlık Teknikeri alıyor

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

Necmettin Erbakan Üniversitesi 121 Sözleşmeli Personel alıyor

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ!

Sinop Üniversitesine 1 Araştırma Görevlisi ve 4 Öğretim Görevlisi alınacak

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

Lokman Hekim Üniversitesi 26 Öğretim Üyesi alıyor

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi 28 Öğretim Üyesi alıyor

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

Şırnak Belediyesi ilk defa atanmak üzere 14 Memur alıyor

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

İskenderun Teknik Üniversitesi Öğretim Görevlisi alım ilanı

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

Ankara Bilim Üniversitesi 6 Öğretim Üyesi alıyor

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

Balıkesir Üniversitesi 11 Personel alıyor

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.