İMO Kocaeli, artık online hizmet de verecek!

KOCAELİ 14.01.2021 - 15:02, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

İMO Kocaeli, artık online hizmet de verecek!

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi tarafından altyapı çalışmaları tamamlanan mobil uygulama "İMO Kocaeli" mobil uygulaması tablet ve mobil cihazlarda çalışacak şekilde hazırlanarak kullanıma açıldı. Uygulamayı Android Market ve Apple Store`dan http://hesap.name.tr/app/imo/ linki ile indirebilecekler. İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Kahraman Bulut yaptığı açıklamada; “Şubemiz ile üyelerimiz arasındaki iletişim kanallarını güçlendirmesini beklediğimiz uygulamamız devreye girmiştir.  Üyelerimiz Android cihazlar için Google Play Store`dan, IOS cihazlar için AppStore`dan indirecekleri uygulamaya TC Kimlik Numarası, oda kayıtlarımızdaki cep telefon numarası ve e-posta adresleriyle kayıt yaptırabilecekler. Uygulamamız üyelerimizden gelecek yeni talepler ve öneriler ışığında geliştirilmeye devam edecektir” dedi. İMO Kocaeli Mobil ile neler yapabiliriz? •Online işlemleri kullanarak üyelik bilgilerinizi görüntüleyebilir, güncelleyebilir, aldığınız belgeleri sorgulayabilir ve yeni belge ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. •Açılacak kurslara online kayıt olabilir, daha önce gerçekleştirilmiş kursları görebilir ve kurs talebinde bulunabilirsiniz. •Planlanan ve daha önce gerçekleştirilmiş seminerleri takip edebilir. Seminer notlarına ulaşabilir ve video kayıtlarını izleyebilirsiniz. •Teknik bilgilere ve yönetmeliklere kolayca ulaşabilirsiniz. •Şube birimleri ile iletişime geçebilir. Sorularınızı sorabilir ve/veya taleplerinizi iletebilirsiniz. •Forum sayesinde aklınıza takılan veya tartışmak istediğiniz konuları meslektaşlarınıza sorabilir, anlık yanıtlar alabilirsiniz. •Şubemiz tarafından yayınlanan iş ilanlarını uygulama üzerinden takip edebilirsiniz.

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi tarafından altyapı çalışmaları tamamlanan mobil uygulama "İMO Kocaeli" mobil uygulaması tablet ve mobil cihazlarda çalışacak şekilde hazırlanarak kullanıma açıldı. Uygulamayı Android Market ve Apple Store`dan http://hesap.name.tr/app/imo/ linki ile indirebilecekler.

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Kahraman Bulut yaptığı açıklamada; “Şubemiz ile üyelerimiz arasındaki iletişim kanallarını güçlendirmesini beklediğimiz uygulamamız devreye girmiştir.  Üyelerimiz Android cihazlar için Google Play Store`dan, IOS cihazlar için AppStore`dan indirecekleri uygulamaya TC Kimlik Numarası, oda kayıtlarımızdaki cep telefon numarası ve e-posta adresleriyle kayıt yaptırabilecekler. Uygulamamız üyelerimizden gelecek yeni talepler ve öneriler ışığında geliştirilmeye devam edecektir” dedi.

İMO Kocaeli Mobil ile neler yapabiliriz?

•Online işlemleri kullanarak üyelik bilgilerinizi görüntüleyebilir, güncelleyebilir, aldığınız belgeleri sorgulayabilir ve yeni belge ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

•Açılacak kurslara online kayıt olabilir, daha önce gerçekleştirilmiş kursları görebilir ve kurs talebinde bulunabilirsiniz.

•Planlanan ve daha önce gerçekleştirilmiş seminerleri takip edebilir. Seminer notlarına ulaşabilir ve video kayıtlarını izleyebilirsiniz.

•Teknik bilgilere ve yönetmeliklere kolayca ulaşabilirsiniz.

•Şube birimleri ile iletişime geçebilir. Sorularınızı sorabilir ve/veya taleplerinizi iletebilirsiniz.

•Forum sayesinde aklınıza takılan veya tartışmak istediğiniz konuları meslektaşlarınıza sorabilir, anlık yanıtlar alabilirsiniz.

•Şubemiz tarafından yayınlanan iş ilanlarını uygulama üzerinden takip edebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.