İlyas Yalçıntaş, Kültür Festivali için Çayırova’ya geliyor!

Çayırova 30.09.2021 - 13:00, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

İlyas Yalçıntaş, Kültür Festivali için Çayırova’ya geliyor!

Çayırova Belediyesi’nin düzenlediği kültür festivalleri tüm hızıyla devam ediyor. Çayırova Belediyesi, Doğu Karadeniz Kültür Festivali’nden sonra şimdide Doğu Anadolu Kültür Festivali düzenliyor. Belediye önündeki açık otoparkta 2 Ekim Cumartesi günü düzenlenecek etkinlikte; Bayburt, Sivas, Erzurum, Kars ve Ağrı yörelerinin sevilen sesleri Taha İmre, Devran, Havva Nur, Cevdet Yılmaz ve Orhan Artan sahne alacak. FİNAL İLYAS YALÇINTAŞ’LA Gecenin finali ise genç sanatçı İlyas Yalçıntaş ile yapılacak. İncir, Gel Be Gökyüzüm, İçimdeki Duman gibi eserleriyle bilinen ünlü sanatçı Çayırova’lı hayranlarıyla buluşacak.

Çayırova Belediyesi’nin düzenlediği kültür festivalleri tüm hızıyla devam ediyor.

Çayırova Belediyesi, Doğu Karadeniz Kültür Festivali’nden sonra şimdide Doğu Anadolu Kültür Festivali düzenliyor. Belediye önündeki açık otoparkta 2 Ekim Cumartesi günü düzenlenecek etkinlikte; Bayburt, Sivas, Erzurum, Kars ve Ağrı yörelerinin sevilen sesleri Taha İmre, Devran, Havva Nur, Cevdet Yılmaz ve Orhan Artan sahne alacak.

FİNAL İLYAS YALÇINTAŞ’LA

Gecenin finali ise genç sanatçı İlyas Yalçıntaş ile yapılacak. İncir, Gel Be Gökyüzüm, İçimdeki Duman gibi eserleriyle bilinen ünlü sanatçı Çayırova’lı hayranlarıyla buluşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.