İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNDEN DOKTORLARA ZİYARET

Darıca 15.03.2021 - 10:22, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNDEN DOKTORLARA ZİYARET

Darıca Servet Çambol İlkokulu öğrencileri, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki doktorları ziyaret etti. Darıca’da ilköğretim okulu öğrencileri salgınla mücadele veren doktorları ziyaret ederek teşekkür etti. Tüm insanlığı tehdit eden koronavirüs salgınında doktorların salgının yayılmasını önlemek amacıyla verdiği mücadele onların sadece yetişkinlerin değil çocukların da gözünde adeta birer kahraman olmasını sağladı. Bunun bir örneği de Darıca’da görüldü. Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi koronavirüs salgın döneminde Kocaeli’nin iki tane pandemi hastanesinden biri olmuştu. Bu hastanede görev yapan doktorlar aylarca salgından etkilenen hastaların sağlığına kavuşması için mücadele etmişti. İşte bu verilen mücadele çocuklar için adeta rol model oldu.  BAŞHEKİM GÜNEŞ, MİNİKLERİ KARŞILADI Servet Çambol İlkokulu öğretmeni Funda Yalçınkaya’nın geliştirdiği  ‘Hayal Adası’ projesiyle çocuklar kendi hazırladıkları kartpostallar ile duygu ve düşüncelerini aktardılar. Hazırlanan kartpostallar öğrenciler tarafından 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle doktorlara hediye edildi. Ziyarette öğrenciler, Başhekim Prof. Dr. Mustafa Güneş tarafından karşılandı. Öğrenciler hazırladıkları kartpostalları Başhekim Güneş’e teslim etti. Çocuklar daha sonra hastanede bulunan doktorları ziyaret ederek hekimlere moral verdi. Hekimlerin minik çocuklar tarafından ziyareti oldukça duygulandırdı.

Darıca Servet Çambol İlkokulu öğrencileri, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki doktorları ziyaret etti. Darıca’da ilköğretim okulu öğrencileri salgınla mücadele veren doktorları ziyaret ederek teşekkür etti. Tüm insanlığı tehdit eden koronavirüs salgınında doktorların salgının yayılmasını önlemek amacıyla verdiği mücadele onların sadece yetişkinlerin değil çocukların da gözünde adeta birer kahraman olmasını sağladı. Bunun bir örneği de Darıca’da görüldü. Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi koronavirüs salgın döneminde Kocaeli’nin iki tane pandemi hastanesinden biri olmuştu. Bu hastanede görev yapan doktorlar aylarca salgından etkilenen hastaların sağlığına kavuşması için mücadele etmişti. İşte bu verilen mücadele çocuklar için adeta rol model oldu. 

BAŞHEKİM GÜNEŞ, MİNİKLERİ KARŞILADI

Servet Çambol İlkokulu öğretmeni Funda Yalçınkaya’nın geliştirdiği  ‘Hayal Adası’ projesiyle çocuklar kendi hazırladıkları kartpostallar ile duygu ve düşüncelerini aktardılar. Hazırlanan kartpostallar öğrenciler tarafından 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle doktorlara hediye edildi. Ziyarette öğrenciler, Başhekim Prof. Dr. Mustafa Güneş tarafından karşılandı. Öğrenciler hazırladıkları kartpostalları Başhekim Güneş’e teslim etti. Çocuklar daha sonra hastanede bulunan doktorları ziyaret ederek hekimlere moral verdi. Hekimlerin minik çocuklar tarafından ziyareti oldukça duygulandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.