İlhan Kadıoğlu ikinci doz aşıyı oldu

GÜNDEM 12.02.2021 - 16:19, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

İlhan Kadıoğlu ikinci doz aşıyı oldu

Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, koronavirüs aşısında ikinci dozu oldu. Şimdiye kadar 2 milyon 800 binin üzerinde kişiye aşı uygulandı. Sağlık çalışanları ve devlet yetkilileri ile siyasiler başta olmak üzere ilk doz aşılarını yaptıranlara dünden itibaren ikinci doz aşıları da vurulmaya başlandı. Aşı uygulamasında iki doz arası 28 gün sürdü. Bugünden itibaren 65 yaş üzeri vatandaşlar aşı olmaya başladı. Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu da ilk dozun ardından bugün koronavirüs aşısında ikinci dozu oldu. AŞI RANDEVUSU NASIL ALINIR? Aşı randevusu almak için öncelikle Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) girişi yapılması gerekiyor. Karşınıza gelen ekranda E-Devlet ile giriş sağlayabileceğiniz butona tıklayabilirsiniz ya da üye ol butonuna basarak üye olabilerek giriş yapabilirsiniz. Giriş yaptıktan sonra sağ tarafta yer alan ‘Hastane randevusu al’ sekmesini tıklayınız. ‘Genel Arama’ seçeneğini işaretleyiniz. ‘Covid-19 Aşı’ seçeneğini işaretleyiniz. Karşınıza çıkacak olan ekranda eğer sağlık çalışanı değilseniz ‘COVID-19 pandemik aşılaması için belirlenen öncelikli grupta değilsiniz. Yeni öncelikli gruplar eklendikçe durumunuz yeniden değerlendirilecektir.’ uyarısı çıkacaktır.  

Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, koronavirüs aşısında ikinci dozu oldu.

Şimdiye kadar 2 milyon 800 binin üzerinde kişiye aşı uygulandı. Sağlık çalışanları ve devlet yetkilileri ile siyasiler başta olmak üzere ilk doz aşılarını yaptıranlara dünden itibaren ikinci doz aşıları da vurulmaya başlandı. Aşı uygulamasında iki doz arası 28 gün sürdü. Bugünden itibaren 65 yaş üzeri vatandaşlar aşı olmaya başladı. Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu da ilk dozun ardından bugün koronavirüs aşısında ikinci dozu oldu.

AŞI RANDEVUSU NASIL ALINIR?

Aşı randevusu almak için öncelikle Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) girişi yapılması gerekiyor. Karşınıza gelen ekranda E-Devlet ile giriş sağlayabileceğiniz butona tıklayabilirsiniz ya da üye ol butonuna basarak üye olabilerek giriş yapabilirsiniz. Giriş yaptıktan sonra sağ tarafta yer alan ‘Hastane randevusu al’ sekmesini tıklayınız. ‘Genel Arama’ seçeneğini işaretleyiniz. ‘Covid-19 Aşı’ seçeneğini işaretleyiniz. Karşınıza çıkacak olan ekranda eğer sağlık çalışanı değilseniz ‘COVID-19 pandemik aşılaması için belirlenen öncelikli grupta değilsiniz. Yeni öncelikli gruplar eklendikçe durumunuz yeniden değerlendirilecektir.’ uyarısı çıkacaktır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.