“İLERİDE NASIL BİR ÇAYIROVA İSTİYORSUNUZ?”

Çayırova 26.08.2021 - 12:07, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“İLERİDE NASIL BİR ÇAYIROVA İSTİYORSUNUZ?”

BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN GENÇLERE ÖNEMLİ SORU;
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi gençlerle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Akse Mahallesi Semt Meydanı’nda bulunan sedirli odada gerçekleşen buluşma yaklaşık iki buçuk saat sürdü. Çayırova’yı birlikte yöneteceğiz dediği gençlerle sürekli iletişim halinde olan Başkan Çiftçi; Çayırova’nın sorunları, gençlerin geleceği ve hayata dair birçok konuyu masaya yatırdı. Başkan Çiftçi gençlerin fikirlerinin kendisi için çok değerli olduğunu belirterek bu buluşmaların gerçekleşmesine önem verdiğini ve bu ortamda bulunmanın kendisine huzur sağladığını belirtti. Üç çocuk babası olan Başkan Çiftçi, iki genç kızının olduğunu belirterek bu buluşmada kızlarının da yer aldığı sürprizini verdi. ‘İLERİDE NASIL BİR ÇAYIROVA İSTİYORSUNUZ?’ Çiftçi, ileride nasıl bir Çayırova istersiniz sorusunu gençlere yöneltti. Bu sorunun cevabını herkesten tek tek dinleyen Başkan Çiftçi, kendi kızlarından da eleştiri ve önerilerini beyan etmelerini istedi. Gençler; özgür, sosyal ve doğa ile iç içe yeşil bir şehir istediklerini belirtti. Başkan Çiftçi “Göreve geldiğimiz günden itibaren Çayırova’ya 100 bin metrekare yeşil alan ürettik. Üretmeye de devam edeceğiz. Millet Bahçesi projemiz ile daha yeşil bir Çayırova olacak. Şehrin iki farklı bölgesine Kitap Kahve yapıyoruz, burada hem sosyal bir ortam olurken hem de sizlerin kitap okuyup araştırma yapabileceği yerler olacak’’ dedi.  
BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN GENÇLERE ÖNEMLİ SORU;

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi gençlerle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.

Akse Mahallesi Semt Meydanı’nda bulunan sedirli odada gerçekleşen buluşma yaklaşık iki buçuk saat sürdü.

Çayırova’yı birlikte yöneteceğiz dediği gençlerle sürekli iletişim halinde olan Başkan Çiftçi; Çayırova’nın sorunları, gençlerin geleceği ve hayata dair birçok konuyu masaya yatırdı. Başkan Çiftçi gençlerin fikirlerinin kendisi için çok değerli olduğunu belirterek bu buluşmaların gerçekleşmesine önem verdiğini ve bu ortamda bulunmanın kendisine huzur sağladığını belirtti. Üç çocuk babası olan Başkan Çiftçi, iki genç kızının olduğunu belirterek bu buluşmada kızlarının da yer aldığı sürprizini verdi.

‘İLERİDE NASIL BİR ÇAYIROVA İSTİYORSUNUZ?’

Çiftçi, ileride nasıl bir Çayırova istersiniz sorusunu gençlere yöneltti. Bu sorunun cevabını herkesten tek tek dinleyen Başkan Çiftçi, kendi kızlarından da eleştiri ve önerilerini beyan etmelerini istedi. Gençler; özgür, sosyal ve doğa ile iç içe yeşil bir şehir istediklerini belirtti. Başkan Çiftçi “Göreve geldiğimiz günden itibaren Çayırova’ya 100 bin metrekare yeşil alan ürettik. Üretmeye de devam edeceğiz. Millet Bahçesi projemiz ile daha yeşil bir Çayırova olacak. Şehrin iki farklı bölgesine Kitap Kahve yapıyoruz, burada hem sosyal bir ortam olurken hem de sizlerin kitap okuyup araştırma yapabileceği yerler olacak’’ dedi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.