İl Sağlık Müdürü Pehlevan göreve başladı!

SAĞLIK 10.10.2020 - 11:38, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

İl Sağlık Müdürü Pehlevan göreve başladı!

Sağlık Bakanlığı tarafından Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü’ne atanan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, İl Sağlık Müdürlüğünde gerçekleştirilen devir teslim töreni ile yeni görevine başladı. İl Sağlık Müdürlüğü görevini, bir süredir vekaleten yürütmekte olan Kamu Hastanelerİ Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Ahmet Sarışık'tan devralan Pehlevan, bu süreçte gerçekleştirilen çalışma ve katkılarından dolayı Sarışık ve İl Sağlık Müdürlüğü yönetim ekibine özellikle teşekkürlerini iletti. Devir teslim töreni sonrası Pehlivan'a, İl Sağlık Müdürlüğü idarecileri tarafından kurum tanıtımı ile ilgili brifing verildi. OP. DR. YÜKSEL PEHLEVAN KİMDİR? İlk ve orta öğrenimini Artvin Kazım Karabekir Lisesinde tamamlayan Op. Dr. Yüksel Pehlevan İstanbul Çapa Tıp Fakültesinden mezun oldu ve mecburi hizmetini Artvin Hopa’da yaptı. 2000 yılında SSK Bakırköy Doğumevi Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olan hekim,  aynı yıl uzman olarak SSK Gölcük 82. Yıl Hastanesine atandı ve 2003 yılına kadar burada görev yaptı. 2003-2007 yılları arasında SSK İzmit Bölge Hastanesinde Kadın Hastalıkları Uzmanı olarak çalışan Pehlevan, 2007 yılında İzmit Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesine Başhekim Yardımcısı olarak atandı ve o tarihten itibaren ilimizde çeşitli kademelerde idareci olarak görev yaptı. 2016-2020 yılları arasında Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimlik görevini başarıyla sürdüren Pehlevan, Sağlık Bakanlığı tarafından Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü’ne atandı. Evli ve 3 çocuk babası olan hekim ayrıca İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümü mezunu ve iyi derecede İngilizce biliyor.

Sağlık Bakanlığı tarafından Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü’ne atanan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, İl Sağlık Müdürlüğünde gerçekleştirilen devir teslim töreni ile yeni görevine başladı.

İl Sağlık Müdürlüğü görevini, bir süredir vekaleten yürütmekte olan Kamu Hastanelerİ Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Ahmet Sarışık'tan devralan Pehlevan, bu süreçte gerçekleştirilen çalışma ve katkılarından dolayı Sarışık ve İl Sağlık Müdürlüğü yönetim ekibine özellikle teşekkürlerini iletti. Devir teslim töreni sonrası Pehlivan'a, İl Sağlık Müdürlüğü idarecileri tarafından kurum tanıtımı ile ilgili brifing verildi.

OP. DR. YÜKSEL PEHLEVAN KİMDİR?

İlk ve orta öğrenimini Artvin Kazım Karabekir Lisesinde tamamlayan Op. Dr. Yüksel Pehlevan İstanbul Çapa Tıp Fakültesinden mezun oldu ve mecburi hizmetini Artvin Hopa’da yaptı. 2000 yılında SSK Bakırköy Doğumevi Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olan hekim,  aynı yıl uzman olarak SSK Gölcük 82. Yıl Hastanesine atandı ve 2003 yılına kadar burada görev yaptı.

2003-2007 yılları arasında SSK İzmit Bölge Hastanesinde Kadın Hastalıkları Uzmanı olarak çalışan Pehlevan, 2007 yılında İzmit Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesine Başhekim Yardımcısı olarak atandı ve o tarihten itibaren ilimizde çeşitli kademelerde idareci olarak görev yaptı.

2016-2020 yılları arasında Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimlik görevini başarıyla sürdüren Pehlevan, Sağlık Bakanlığı tarafından Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü’ne atandı.

Evli ve 3 çocuk babası olan hekim ayrıca İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümü mezunu ve iyi derecede İngilizce biliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.