“İKTİDAR EL KALDIRIP İNDİRİR, MUHALEFET SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞIR!”

SİYASET 30.03.2021 - 15:14, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“İKTİDAR EL KALDIRIP İNDİRİR, MUHALEFET SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞIR!”

CHP’Lİ GÜNEŞ’TEN MİLLETVEKİLLİĞİ İLE İLGİLİ ÇOK TARTIŞILACAK PAYLAŞIM;
CHP eski Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli eski Milletvekili Hurşit Güneş, iktidar partisinde milletvekili olmanın el kaldırıp indirmek, muhalefet partilerinde milletvekili olmanın ise sosyal paylaşımda bulunmak anlamına geldiğini söyledi. CHP eski Genel Başkan Yardımcısı ve eski Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş, milletvekili sayısının düşürülmesi gerektiği konusunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun haklı olduğunu belirterek, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Güneş, sosyal medyadaki açıklamasında, iktidar partisinde milletvekillerinin el kaldırıp indirmekten ibaret olduğunu ancak muhalefet partisi milletvekillerinin de sosyal paylaşımda bulunmaktan öteye gitmediğini vurgulayarak “Kimse alınmasın ama artık iktidar Milletvekili olmak el kaldırıp indirmek, muhalefet Milletvekili olmak da belli günlerde sosyal paylaşımda bulunmak anlamına geldi. Kılıçdaroğlu haklı, sayı düşsün” ifadelerini kullandı. Öte yandan Güneş’in, bu paylaşımı ile Kocaeli milletvekillerine mi gönderme yapıp yapmadığı merak konusu oldu.    
CHP’Lİ GÜNEŞ’TEN MİLLETVEKİLLİĞİ İLE İLGİLİ ÇOK TARTIŞILACAK PAYLAŞIM;

CHP eski Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli eski Milletvekili Hurşit Güneş, iktidar partisinde milletvekili olmanın el kaldırıp indirmek, muhalefet partilerinde milletvekili olmanın ise sosyal paylaşımda bulunmak anlamına geldiğini söyledi.

CHP eski Genel Başkan Yardımcısı ve eski Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş, milletvekili sayısının düşürülmesi gerektiği konusunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun haklı olduğunu belirterek, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Güneş, sosyal medyadaki açıklamasında, iktidar partisinde milletvekillerinin el kaldırıp indirmekten ibaret olduğunu ancak muhalefet partisi milletvekillerinin de sosyal paylaşımda bulunmaktan öteye gitmediğini vurgulayarak “Kimse alınmasın ama artık iktidar Milletvekili olmak el kaldırıp indirmek, muhalefet Milletvekili olmak da belli günlerde sosyal paylaşımda bulunmak anlamına geldi. Kılıçdaroğlu haklı, sayı düşsün” ifadelerini kullandı. Öte yandan Güneş’in, bu paylaşımı ile Kocaeli milletvekillerine mi gönderme yapıp yapmadığı merak konusu oldu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.