“İHTİYAÇ SAHİPLERİNE MİSAFİR OLALIM”

GEBZE 16.04.2021 - 09:32, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“İHTİYAÇ SAHİPLERİNE MİSAFİR OLALIM”

İHH Gebze, her Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine verdiği iftarı 2021’de de devam ettiriyor. İHH Gebze’den yapılan açıklamada, “Gelin, iftarımızı ihtiyaç sahipleriyle paylaşarak sofralarına misafir olalım” denildi. İnsani Yardım Vakfı İHH, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine destek olmaya devam ediyor. Türkiye’nin dört bir yanından yapılan yardımlarla ihtiyaç sahiplerine iftar yemeği ve kumanya veren İHH, hayırseverlere çağrıda bulundu. İHH Gebze’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Bereket mevsimi Ramazan için çalışmalarımıza başladık. Salgın tüm dünyada etkisini devam ettirirken ihtiyaç sahiplerinin omzundaki yük de arttı. İHH iyilik kervanı, desteklerinizle, her yıl olduğu gibi bu Ramazan da yükleri hafifletmek ve dertlere derman olmak için yola çıkıyor. 20 TL İLE İFTAR YEMEĞİ 20 TL ile bir kişiye iftar yemeği ikram edebileceğiniz gibi dilediğiniz miktarda bağış yaparak yüzlerce kişiye iftar yemeği ikram edebilirsiniz. Bu zor günlerde bir araya gelemesek de iftarınızı ihtiyaç sahipleriyle paylaşabilir, sofranızı bereketlendirebilirsiniz. 2020 Ramazan ayında iftar bağışlarınızla, savaş ve kriz bölgelerindeki 600 binden fazla ihtiyaç sahibine iftar yemeği ikram ettik.”

İHH Gebze, her Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine verdiği iftarı 2021’de de devam ettiriyor. İHH Gebze’den yapılan açıklamada, “Gelin, iftarımızı ihtiyaç sahipleriyle paylaşarak sofralarına misafir olalım” denildi.

İnsani Yardım Vakfı İHH, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine destek olmaya devam ediyor. Türkiye’nin dört bir yanından yapılan yardımlarla ihtiyaç sahiplerine iftar yemeği ve kumanya veren İHH, hayırseverlere çağrıda bulundu. İHH Gebze’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Bereket mevsimi Ramazan için çalışmalarımıza başladık. Salgın tüm dünyada etkisini devam ettirirken ihtiyaç sahiplerinin omzundaki yük de arttı. İHH iyilik kervanı, desteklerinizle, her yıl olduğu gibi bu Ramazan da yükleri hafifletmek ve dertlere derman olmak için yola çıkıyor.

20 TL İLE İFTAR YEMEĞİ

20 TL ile bir kişiye iftar yemeği ikram edebileceğiniz gibi dilediğiniz miktarda bağış yaparak yüzlerce kişiye iftar yemeği ikram edebilirsiniz. Bu zor günlerde bir araya gelemesek de iftarınızı ihtiyaç sahipleriyle paylaşabilir, sofranızı bereketlendirebilirsiniz. 2020 Ramazan ayında iftar bağışlarınızla, savaş ve kriz bölgelerindeki 600 binden fazla ihtiyaç sahibine iftar yemeği ikram ettik.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.