HİDROPAKS TAYFUNSPOR VİTESİ 5’E TAKTI 1-0

SPOR 02.12.2021 - 14:58, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

HİDROPAKS TAYFUNSPOR VİTESİ 5’E TAKTI 1-0

Amatör Süper Lig B Grubu’nda mücadele eden Gebze temsilcisi Hidropaks Tayfunspor, bastı gaza gidiyor. 5.hafta maçında Alaettin Kurt Stadı’nda konuk ettiği Derincespor A.Ş’yi 1-0 mağlup eden bordo beyazlılar, 5’te 5 yaparken, rakibine ilk yenilgisini tattırdı. Murat, Egit ve Özgür gibi önemli oyuncularından yoksun çıktığı zorlu maça taraftarlarının da desteğiyle iyi başlayan ev sahibi ekip, aradığı gole 35.dakikada ulaştı. Zafer’in çalımlarla sol kanada gönderdiği nefis pasta Samet Afyon’un yerden arka direğe doğru ‘al da at’ dercesine güzel pasına dokunan Ömer Can Kartal, takımını 1-0 öne geçirdi. 5 MAÇTA 5 GALİBİYET İlk yarıdan başka gol sesi çıkmazken, ikinci yarıda daha çok topun arkasına geçerek dirençli bir savunma yapan İbrahim Babur’un öğrencileri, rakibine fırsat vermeyerek sahadan tek golle galip ayrılmasını bildi. Maç sonrasında saha içinde galibiyeti kutlayan bordo beyazlılar, puanını 15’e çıkarmanın mutluluğunu yaşadı. Hidropaks Tayfunspor Pazar günü deplasmanda Derince Yavuzspor’a konuk olacak.

Amatör Süper Lig B Grubu’nda mücadele eden Gebze temsilcisi Hidropaks Tayfunspor, bastı gaza gidiyor. 5.hafta maçında Alaettin Kurt Stadı’nda konuk ettiği Derincespor A.Ş’yi 1-0 mağlup eden bordo beyazlılar, 5’te 5 yaparken, rakibine ilk yenilgisini tattırdı.

Murat, Egit ve Özgür gibi önemli oyuncularından yoksun çıktığı zorlu maça taraftarlarının da desteğiyle iyi başlayan ev sahibi ekip, aradığı gole 35.dakikada ulaştı. Zafer’in çalımlarla sol kanada gönderdiği nefis pasta Samet Afyon’un yerden arka direğe doğru ‘al da at’ dercesine güzel pasına dokunan Ömer Can Kartal, takımını 1-0 öne geçirdi.

5 MAÇTA 5 GALİBİYET

İlk yarıdan başka gol sesi çıkmazken, ikinci yarıda daha çok topun arkasına geçerek dirençli bir savunma yapan İbrahim Babur’un öğrencileri, rakibine fırsat vermeyerek sahadan tek golle galip ayrılmasını bildi. Maç sonrasında saha içinde galibiyeti kutlayan bordo beyazlılar, puanını 15’e çıkarmanın mutluluğunu yaşadı. Hidropaks Tayfunspor Pazar günü deplasmanda Derince Yavuzspor’a konuk olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.