HİDROPAKS TAYFUNSPOR TAHKİME BAŞVURDU!

SPOR 02.09.2020 - 17:06, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

HİDROPAKS TAYFUNSPOR TAHKİME BAŞVURDU!

GEBZE TEMSİLCİSİ İSYAN BAYRAĞINI ÇEKTİ!
Gebze’nin Süper Amatör Lig’deki tek temsilcisi Hidropaks Tayfunspor, Türkiye Futbol Federasyonu’na isyan bayrağını çekti. İstanbul Süper Amatör Lig Play-Off Grubu’nda yer alan 16 takımının tamamının Bölgesel Amatör Lig’e alınıp, 8 takımlı Kocaeli’den ise yalnızca 4 takımın üst lige alınmasına karşı çıkan bordo beyazlı kulüp, Tahkim Kurulu’na itiraz başvurusunda bulundu. İDACI: YANLIŞ KARARDAN DÖNÜLMELİ Adaletsizlikten dert yanan Hidropaks Tayfunspor Kulübü Başkanı Cengiz İdacı gazetemize yaptığı açıklamada, “16 takımlı İstanbul grubunun son iki sırasında puanı olmayan iki takım bile BAL ligine aldı. Adaletten uzak, çifte standart olan bu kararı kınıyoruz. Türkiye Futbol Federasyonu’nun yapılan bu hatadan dönmesini bekliyoruz. Bu nedenle itiraz dilekçemizi Tahkim Kurulu’na sunduk. Gebze’nin hakkını her yerde savunacağız” ifadelerini kullandı.  
GEBZE TEMSİLCİSİ İSYAN BAYRAĞINI ÇEKTİ!

Gebze’nin Süper Amatör Lig’deki tek temsilcisi Hidropaks Tayfunspor, Türkiye Futbol Federasyonu’na isyan bayrağını çekti. İstanbul Süper Amatör Lig Play-Off Grubu’nda yer alan 16 takımının tamamının Bölgesel Amatör Lig’e alınıp, 8 takımlı Kocaeli’den ise yalnızca 4 takımın üst lige alınmasına karşı çıkan bordo beyazlı kulüp, Tahkim Kurulu’na itiraz başvurusunda bulundu.

İDACI: YANLIŞ KARARDAN DÖNÜLMELİ

Adaletsizlikten dert yanan Hidropaks Tayfunspor Kulübü Başkanı Cengiz İdacı gazetemize yaptığı açıklamada, “16 takımlı İstanbul grubunun son iki sırasında puanı olmayan iki takım bile BAL ligine aldı. Adaletten uzak, çifte standart olan bu kararı kınıyoruz. Türkiye Futbol Federasyonu’nun yapılan bu hatadan dönmesini bekliyoruz. Bu nedenle itiraz dilekçemizi Tahkim Kurulu’na sunduk. Gebze’nin hakkını her yerde savunacağız” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.