“Her anlamda tıkanan hükümet, erken seçime gidecek!”

SİYASET 02.04.2021 - 10:11, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“Her anlamda tıkanan hükümet, erken seçime gidecek!”

İYİ Partili İlçe Başkanı Emin Yılmaz, son günlerdeki gelişmeleri gazetemiz aracılığıyla değerlendirdi. Başkan Yılmaz, gazetemize yaptığı açıklamada “Erken seçim zaruri hale gelmiştir. Ortaya tıkanan bir sistem var, adaletsizlik, işsizlik geçim sıkıntısı had safhada. Sürekli tıkanmış bir gidişat var. İnsanlar aç geçinemiyor, işsizlik ve umutsuzluk had safhada. Gençler perişan ve umutsuz durumda. Bu sistemin artık devam etmesi ve sürmesi mümkün değil. Seçim olacaktır, erken seçim yapılacak. Bunu hep beraber göreceğiz, bu gidişatın 2023’e kadar sürmesi mümkün değil. Erken seçime İYİ Parti olarak sonuna kadar hazırız. Tüm teşkilatlar olarak seçim yarın olacakmış gibi çalışıyoruz” dedi. “KONGRELER BİTİNCE YENİDEN KAPANDIK” Başkan Yılmaz sözlerine “Kongreler bitti, yasaklar geldi. Yasaklar kongrelere göre ayarlanıyor. Çay ocakları kapalı, teravih namazları serbest, hepimiz dini bütün insanlarız, hepimiz ibadetimizi yapıyoruz. Allah aşkına bu kararları neye göre alıyorlar?  Esnaf iş yapacağı ramazan ayında kapalı kalacak. Yetkililer ne yapsın? Kurallara kendileri uymayanlar varken vatandaş ne yapsın? Salgın konusunda da raydan çıkan bir durum var. Salgın süreci böyle yönetilmez” diyerek eleştiri oklarını arttırmış oldu.

İYİ Partili İlçe Başkanı Emin Yılmaz, son günlerdeki gelişmeleri gazetemiz aracılığıyla değerlendirdi. Başkan Yılmaz, gazetemize yaptığı açıklamada “Erken seçim zaruri hale gelmiştir. Ortaya tıkanan bir sistem var, adaletsizlik, işsizlik geçim sıkıntısı had safhada. Sürekli tıkanmış bir gidişat var. İnsanlar aç geçinemiyor, işsizlik ve umutsuzluk had safhada. Gençler perişan ve umutsuz durumda. Bu sistemin artık devam etmesi ve sürmesi mümkün değil. Seçim olacaktır, erken seçim yapılacak. Bunu hep beraber göreceğiz, bu gidişatın 2023’e kadar sürmesi mümkün değil. Erken seçime İYİ Parti olarak sonuna kadar hazırız. Tüm teşkilatlar olarak seçim yarın olacakmış gibi çalışıyoruz” dedi.

“KONGRELER BİTİNCE YENİDEN KAPANDIK”

Başkan Yılmaz sözlerine “Kongreler bitti, yasaklar geldi. Yasaklar kongrelere göre ayarlanıyor. Çay ocakları kapalı, teravih namazları serbest, hepimiz dini bütün insanlarız, hepimiz ibadetimizi yapıyoruz. Allah aşkına bu kararları neye göre alıyorlar?  Esnaf iş yapacağı ramazan ayında kapalı kalacak. Yetkililer ne yapsın? Kurallara kendileri uymayanlar varken vatandaş ne yapsın? Salgın konusunda da raydan çıkan bir durum var. Salgın süreci böyle yönetilmez” diyerek eleştiri oklarını arttırmış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.