HEP BÖYLE DARICA! 2-0

SPOR 17.03.2021 - 18:34, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

HEP BÖYLE DARICA! 2-0

4 haftadır kazanamayan Darıca Gençlerbirliği A.Ş, Tokatspor’u 2-0 yenerek kritik virajı kayıpsız atlattı. Play-Off yarışında çok değerli bir galibiyete imza atan sarı yeşilliler, oynadığı iyi futbolla taraftarlarına umut verdi. Misli.com 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, gruptaki 25.maçında sahasında ağırladığı Tokatspor’u 2-0 yenerek 4 hafta aradan sonra 3 puanla tanıştı. 15 Temmuz Stadı’nda oynanan karşılaşmaya sezonun en iyi başlangıçlarından birine imza atarak start veren sarı yeşilliler, ilk 30 dakikada rakip kaleyi adeta abluka altına aldı. Müthiş bir iştahla oyuna başlayan sarı yeşilliler, kazanma isteğini oynadığı futbolla açıkça gösterdi. BERAT SOL AYAĞIYLA AVLADI Sağ kanattan etkili hücumlar gerçekleştiren sarı yeşilli ekibimiz, Berat ve Metin ile Tokatspor’u bir hayli zorladı. Nitekim gol de yine bu kanattan geldi. Dakikalar 24’ü gösterdiğinde ceza sahası sağ çaprazında rakibine iyi bir feyk atarak çalımlayan Berat Eyüpoğlu, sol ayağıyla yakın köşeye yaptığı vuruşla topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarının son 15 dakikasında topun arkasına geçmeyi tercih eden Darıca G.B takımı, tempoyu düşürerek maçın kontrolünü elinde tuttu ve rakibine net pozisyon şansı tanımayarak devreye 1-0 üstün girdi. ASİST EMRE, GOL SELMAN Mücadelenin ikinci yarısına tam konsantrasyonla başlayan sarı yeşilli ekibimiz, hızlı ataklarla rakip kaleyi yokladı. Şiddetle puana ihtiyacı olan rakibi karşısında oyunu iyi parselleyen sarı yeşilliler, kalesinde nerdeyse hiç tehdit yaşamadı. Mücadelenin 84.dakikasında oyuna sonradan giren Emre Alan’ın sol kanattan çizgiye inerek penaltı noktası üzerine çevirdiği şık pasını aynı güzellikte klas bir dokunuşla tamamlayan Selman Sevinç, farkı 2’ye çıkararak rakibin fişini çekti. AĞRI’YA GİDİYORUZ Maçın kalan dakikalarda baskılı oynasa da dirençli Darıca savunmasını aşamayan konuk ekip, umduğunu bulamadı. Kritik maçı kazanarak hata yapmayan Darıca G.B, Play-Off hattındaki yerini korudu ve puanını 38’e yükseltmeyi başardı. Sarı yeşilli ekibimiz Pazar günü deplasmanda Ağrı 1970 Spor ile karşı karşıya gelecek.

4 haftadır kazanamayan Darıca Gençlerbirliği A.Ş, Tokatspor’u 2-0 yenerek kritik virajı kayıpsız atlattı. Play-Off yarışında çok değerli bir galibiyete imza atan sarı yeşilliler, oynadığı iyi futbolla taraftarlarına umut verdi.

Misli.com 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, gruptaki 25.maçında sahasında ağırladığı Tokatspor’u 2-0 yenerek 4 hafta aradan sonra 3 puanla tanıştı. 15 Temmuz Stadı’nda oynanan karşılaşmaya sezonun en iyi başlangıçlarından birine imza atarak start veren sarı yeşilliler, ilk 30 dakikada rakip kaleyi adeta abluka altına aldı. Müthiş bir iştahla oyuna başlayan sarı yeşilliler, kazanma isteğini oynadığı futbolla açıkça gösterdi.

BERAT SOL AYAĞIYLA AVLADI

Sağ kanattan etkili hücumlar gerçekleştiren sarı yeşilli ekibimiz, Berat ve Metin ile Tokatspor’u bir hayli zorladı. Nitekim gol de yine bu kanattan geldi. Dakikalar 24’ü gösterdiğinde ceza sahası sağ çaprazında rakibine iyi bir feyk atarak çalımlayan Berat Eyüpoğlu, sol ayağıyla yakın köşeye yaptığı vuruşla topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarının son 15 dakikasında topun arkasına geçmeyi tercih eden Darıca G.B takımı, tempoyu düşürerek maçın kontrolünü elinde tuttu ve rakibine net pozisyon şansı tanımayarak devreye 1-0 üstün girdi.

ASİST EMRE, GOL SELMAN

Mücadelenin ikinci yarısına tam konsantrasyonla başlayan sarı yeşilli ekibimiz, hızlı ataklarla rakip kaleyi yokladı. Şiddetle puana ihtiyacı olan rakibi karşısında oyunu iyi parselleyen sarı yeşilliler, kalesinde nerdeyse hiç tehdit yaşamadı. Mücadelenin 84.dakikasında oyuna sonradan giren Emre Alan’ın sol kanattan çizgiye inerek penaltı noktası üzerine çevirdiği şık pasını aynı güzellikte klas bir dokunuşla tamamlayan Selman Sevinç, farkı 2’ye çıkararak rakibin fişini çekti.

AĞRI’YA GİDİYORUZ

Maçın kalan dakikalarda baskılı oynasa da dirençli Darıca savunmasını aşamayan konuk ekip, umduğunu bulamadı. Kritik maçı kazanarak hata yapmayan Darıca G.B, Play-Off hattındaki yerini korudu ve puanını 38’e yükseltmeyi başardı. Sarı yeşilli ekibimiz Pazar günü deplasmanda Ağrı 1970 Spor ile karşı karşıya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.