“HEDEFİMİZ HER ZAMAN ZİRVE!”

SPOR 26.11.2021 - 13:02, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“HEDEFİMİZ HER ZAMAN ZİRVE!”

MARUF IŞIKDAĞ, TAKIMINI KUTLADI VE EKLEDİ:
Sezona 3’te 3 ile başlayarak liderlik koltuğuna oturan Hidropaks Gebze Tayfunspor’un Asbaşkanı Maruf Işıkdağ, Gebze Hürses Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulundu. Gidişattan memnun olduğunu ifade eden Işıkdağ, teknik heyet ve futbolculara yürekli mücadelelerinden dolayı teşekkür etti. Gerek takım halinde organizasyonlar, gerek motivasyon toplantıları, gerekse oyuncularını teşvik edici adımlar atarak bu sezonu çok önemsediğini takımına hissettiren Hidropaks Gebze Tayfunspor Asbaşkanı Maruf Işıkdağ, oyuncularının gayretinden son derece memnun olduğunu söyledi. Her transfer sezonunda ilk kriter olarak, ‘karakter’ diyen Işıkdağ yaptığı açıklamada, “Takımımızdaki tüm oyuncularımızdan memnunuz. Saha içinde ve saha dışında davranışlarıyla örnek olan, disiplinli ve özverili çalışmalarıyla örnek bir sporcu olan tüm arkadaşlarımızı geride kalan 3 hafta için tebrik ediyorum. Her 3 maç için oyuncularımızı ödüllendireceğimizin sözünü vermiştik, sözümüzün de arkasındayız. Yarın akşam(bugün) takımımızla bir araya gelerek, ikinci 3 maçlık periyodun startını vereceğiz” dedi. IŞIKDAĞ: AMATÖR RUHU SEVİYORUM Amatör ruhu sevdiğini, gençliğe yapılan yatırımın aynı zamanda geleceğe yatırım olduğunun altını çizen Işıkdağ, “Bu ailenin bir parçası olmaktan mutluyum. Amatör ruhun güzelliği, karakterli bir ekip ile daha çok ortaya çıkıyor. Prensiplerimize ve kurallarımıza uymayan isimler bizimle çalışamaz. Bu sezon kendimi de, takımımızı da daha motive görüyorum. Hedefimiz her zaman en yukarısı. Şampiyon olmamamız için hiçbir neden yok. Biz, o güce ve kaliteye sahibiz. Yeter ki birlik ve beraberliğimiz bu şekilde ilerlesin” ifadelerini kullandı.
MARUF IŞIKDAĞ, TAKIMINI KUTLADI VE EKLEDİ:

Sezona 3’te 3 ile başlayarak liderlik koltuğuna oturan Hidropaks Gebze Tayfunspor’un Asbaşkanı Maruf Işıkdağ, Gebze Hürses Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulundu. Gidişattan memnun olduğunu ifade eden Işıkdağ, teknik heyet ve futbolculara yürekli mücadelelerinden dolayı teşekkür etti.

Gerek takım halinde organizasyonlar, gerek motivasyon toplantıları, gerekse oyuncularını teşvik edici adımlar atarak bu sezonu çok önemsediğini takımına hissettiren Hidropaks Gebze Tayfunspor Asbaşkanı Maruf Işıkdağ, oyuncularının gayretinden son derece memnun olduğunu söyledi. Her transfer sezonunda ilk kriter olarak, ‘karakter’ diyen Işıkdağ yaptığı açıklamada, “Takımımızdaki tüm oyuncularımızdan memnunuz. Saha içinde ve saha dışında davranışlarıyla örnek olan, disiplinli ve özverili çalışmalarıyla örnek bir sporcu olan tüm arkadaşlarımızı geride kalan 3 hafta için tebrik ediyorum. Her 3 maç için oyuncularımızı ödüllendireceğimizin sözünü vermiştik, sözümüzün de arkasındayız. Yarın akşam(bugün) takımımızla bir araya gelerek, ikinci 3 maçlık periyodun startını vereceğiz” dedi.

IŞIKDAĞ: AMATÖR RUHU SEVİYORUM

Amatör ruhu sevdiğini, gençliğe yapılan yatırımın aynı zamanda geleceğe yatırım olduğunun altını çizen Işıkdağ, “Bu ailenin bir parçası olmaktan mutluyum. Amatör ruhun güzelliği, karakterli bir ekip ile daha çok ortaya çıkıyor. Prensiplerimize ve kurallarımıza uymayan isimler bizimle çalışamaz. Bu sezon kendimi de, takımımızı da daha motive görüyorum. Hedefimiz her zaman en yukarısı. Şampiyon olmamamız için hiçbir neden yok. Biz, o güce ve kaliteye sahibiz. Yeter ki birlik ve beraberliğimiz bu şekilde ilerlesin” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.