“HAYAL KIRIKLIĞI OLDU”

SİYASET 18.11.2021 - 10:32, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“HAYAL KIRIKLIĞI OLDU”

AK PARTİLİ YILMAZ’DAN AÇIKLAMA
Şehit yakınına küfür eden Lütfü Türkkan üzerinden Meral Akşener’e seslenen Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, “Millet hesabını sormadan Meral Akşener, hesabını sorsaydı siyaseten doğru bir hareket olurdu. Amaç bir makamdan almak değil. Milletvekilliği sıfatını taşıyan birinin onursuzca ettiği küfür karşısında vekilliğini almaktı” ifadelerini kullandı. İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan, şehit ağabeyi Tahir Gümren’e ağır küfür etmişti. O küfürler üzerinden İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e seslenen Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, “Meral Akşener’in yapması gereken, milletvekilliği sıfatını taşıyan birinin onursuzca ettiği küfür karşısında vekilliğini almaktı. Hem partisinden hem de vekillikten istifa etmeliydi” dedi. İSTİFA ETMEMESİ BİR HATA “Bu süreçten sonra İYİ Parti’nin lekesini temizlemek için yapması gereken istifasını almak. Yapmadı 3 gün bekledi, bu durumu çok büyük siyasi hata olarak görüyorum. Siyasette bazen ağızdan kaçan hatalar, hakaretler olabilir. Burada anne bacı meselesi var. Anadolu’da ‘adam vurdurtan’ küfür. Sen birde bu küfrü şehit ailesinin yakınlarına yaptığın zaman vicdanlardaki tepkiyi engelleyemezsin. Bu durumu engellemek gerekir ama bu da hayal kırıklığı oldu.”
AK PARTİLİ YILMAZ’DAN AÇIKLAMA

Şehit yakınına küfür eden Lütfü Türkkan üzerinden Meral Akşener’e seslenen Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, “Millet hesabını sormadan Meral Akşener, hesabını sorsaydı siyaseten doğru bir hareket olurdu. Amaç bir makamdan almak değil. Milletvekilliği sıfatını taşıyan birinin onursuzca ettiği küfür karşısında vekilliğini almaktı” ifadelerini kullandı. İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan, şehit ağabeyi Tahir Gümren’e ağır küfür etmişti. O küfürler üzerinden İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e seslenen Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, “Meral Akşener’in yapması gereken, milletvekilliği sıfatını taşıyan birinin onursuzca ettiği küfür karşısında vekilliğini almaktı. Hem partisinden hem de vekillikten istifa etmeliydi” dedi.

İSTİFA ETMEMESİ BİR HATA

“Bu süreçten sonra İYİ Parti’nin lekesini temizlemek için yapması gereken istifasını almak. Yapmadı 3 gün bekledi, bu durumu çok büyük siyasi hata olarak görüyorum. Siyasette bazen ağızdan kaçan hatalar, hakaretler olabilir. Burada anne bacı meselesi var. Anadolu’da ‘adam vurdurtan’ küfür. Sen birde bu küfrü şehit ailesinin yakınlarına yaptığın zaman vicdanlardaki tepkiyi engelleyemezsin. Bu durumu engellemek gerekir ama bu da hayal kırıklığı oldu.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.