HASAN SOBA; TÜRK YARGISI GEREĞİNİ YAPACAK

SİYASET 04.04.2021 - 14:47, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

HASAN SOBA; TÜRK YARGISI GEREĞİNİ YAPACAK

Geçmiş dönem AK Parti Gebze İlçe Başkanı, Büyükşehir ve Gebze Belediye Meclis Üyesi Hasan Soba’nın koronavirüs’e yakalanan anne ve babasının Gebze Fatih Devlet Hastanesindeki tedavileri sona erdi. Anne ve babasının durumunun iyi olduğunu kaydeden deneyimli siyasetçi Soba, “Canım annem ve babam çok şükür iyi durumda. Ben tüm hastalarımıza şifa diliyorum” yorumu yaparken ülkemizin salgın illetinden kısa sürede kurtulmasını arzuladığını ifade etti. Başarılı siyasetçi Hasan Soba, sözlerinin devamında 103 emekli amiralin bildirisiyle ilgili bir açıklama yaptı. Soba “Lanet olsun darbelere, darbecilere, darbe severlere ve darbecilerden medet umanlara. Bir kere de bu milletin yanında olun. Bir kere de bu ülke için iyi bir şey söyleyin. Ciddiye almıyorum bile, ne söylediklerini kendileri de bana göre bilmiyorlar. Böyle bir bildiri yayınlamanın demokrasimize zarar vermekten, Türk Silahlı Kuvvetleri personelinin moral ve motivasyonunu olumsuz etkilemekten ve düşmanlarımızı sevindirmekten başka bir işe yaramayacağı açıktır. Bağımsız Türk yargısının gereğini yapacağına inancım tamdır” ifadesini kullanarak yargının gereğini yapacağını kaydetti.

Geçmiş dönem AK Parti Gebze İlçe Başkanı, Büyükşehir ve Gebze Belediye Meclis Üyesi Hasan Soba’nın koronavirüs’e yakalanan anne ve babasının Gebze Fatih Devlet Hastanesindeki tedavileri sona erdi. Anne ve babasının durumunun iyi olduğunu kaydeden deneyimli siyasetçi Soba, “Canım annem ve babam çok şükür iyi durumda. Ben tüm hastalarımıza şifa diliyorum” yorumu yaparken ülkemizin salgın illetinden kısa sürede kurtulmasını arzuladığını ifade etti.

Başarılı siyasetçi Hasan Soba, sözlerinin devamında 103 emekli amiralin bildirisiyle ilgili bir açıklama yaptı. Soba “Lanet olsun darbelere, darbecilere, darbe severlere ve darbecilerden medet umanlara. Bir kere de bu milletin yanında olun. Bir kere de bu ülke için iyi bir şey söyleyin. Ciddiye almıyorum bile, ne söylediklerini kendileri de bana göre bilmiyorlar. Böyle bir bildiri yayınlamanın demokrasimize zarar vermekten, Türk Silahlı Kuvvetleri personelinin moral ve motivasyonunu olumsuz etkilemekten ve düşmanlarımızı sevindirmekten başka bir işe yaramayacağı açıktır. Bağımsız Türk yargısının gereğini yapacağına inancım tamdır” ifadesini kullanarak yargının gereğini yapacağını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.