HARB-İŞ’İ YENDİK, HAKEMİ YENEMEDİK!

SPOR 16.11.2021 - 10:58, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

HARB-İŞ’İ YENDİK, HAKEMİ YENEMEDİK!

ŞİFO MEHMET’TEN MAÇIN HAKEMİNE SİTEM:
Darıca Martıspor’un çiçeği burnunda teknik direktörü Mehmet Yılmaz, nam-ı diğer Şife Mehmet, hakem skandalının yaşandığı Harb-İş Spor maçı sonrasında kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla içini döktü. Sadece işine odaklanan centilmen yapısıyla tanınan Şifo Mehmet, yaşadıkları haksızlığa isyan ederek mücadelenin hakemi hakkında sitem dolu sözler sarf etti. İŞTE MEHMET YILMAZ’IN O SÖZLERİ: Beni bilen bilir ne rakiple, ne de hakemle işim olur. Ama dün oynadığımız maçta oyuncularımın hakkını yiyen, mücadelesine gölge düşüren hakemleri Allah'a havale ediyorum. Onca sıkıntıya rağmen çıkıp bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Hakemin teki geliyor bütün emeklerimizi rakibe verip gidiyor. Aslanlar gibi mücadele eden oyuncularımı alınlarından öpüyorum. Biz HARB-İŞ sporu yendik ama hakemi yenemedik.  
ŞİFO MEHMET’TEN MAÇIN HAKEMİNE SİTEM:

Darıca Martıspor’un çiçeği burnunda teknik direktörü Mehmet Yılmaz, nam-ı diğer Şife Mehmet, hakem skandalının yaşandığı Harb-İş Spor maçı sonrasında kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla içini döktü. Sadece işine odaklanan centilmen yapısıyla tanınan Şifo Mehmet, yaşadıkları haksızlığa isyan ederek mücadelenin hakemi hakkında sitem dolu sözler sarf etti.

İŞTE MEHMET YILMAZ’IN O SÖZLERİ:

Beni bilen bilir ne rakiple, ne de hakemle işim olur. Ama dün oynadığımız maçta oyuncularımın hakkını yiyen, mücadelesine gölge düşüren hakemleri Allah'a havale ediyorum. Onca sıkıntıya rağmen çıkıp bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Hakemin teki geliyor bütün emeklerimizi rakibe verip gidiyor. Aslanlar gibi mücadele eden oyuncularımı alınlarından öpüyorum. Biz HARB-İŞ sporu yendik ama hakemi yenemedik.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.