Hamza Şayir’den ‘Eğitim’ ziyareti

Dilovası 13.10.2020 - 21:33, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Hamza Şayir’den ‘Eğitim’ ziyareti

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay’ı ziyaret ederek ikinci aşama yüz yüze eğitim hakkında bilgi aldı.  İkinci aşama yüz yüze eğitim süreci dolayısıyla başarı dileklerini ileten Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, her türlü yardıma hazır olduklarını dile getirdi. Ziyarette konuşan Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, “Göreve geldiği günden bu yana her zaman Dilovası Belediye Başkanımız Hamza Şayir’in desteklerini yanımızda hissettik. Eğitim hizmetinin yerine getirilmesinde, siyasi parti ve tüm sivil toplum kuruluşlarımızın olumlu olumsuz her türlü eleştiri ve önerilerini beklediğimizi belirtmek istiyorum. Bu konuda şimdiye kadarki pozitif yaklaşım ve destekleri için de başta İlhan Yıldırım başkanımız olmak tüm sivil toplum kuruluşlarımız ve yönetimlerine teşekkür ediyorum” dedi. ÖNCELİĞİMİZ EĞİTİM Eğitim konusunda çok hassas olduğunu dile getiren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Dilovası’nda en önemli konu eğitim. Göreve geldiğimizden beri her zaman önceliğimiz eğitim oldu. Eğitimde Dilovası’nı daha da yükseklere taşıyacağız. Bunu hep beraber, sanayicimizle, siyasetçilerimizle ve eğitimcilerimizle başaracağız. Değişim, öğrenmeye başlar. Biz de Dilovamızı değiştirmek için eğitimi her daim ön planda tutacağız” diye konuştu. AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım da ikinci aşama yüz yüze eğitim için başarı dileklerini ileterek, iktidar partisi olarak her zaman eğitime destek olacaklarını söyledi.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay’ı ziyaret ederek ikinci aşama yüz yüze eğitim hakkında bilgi aldı. 
İkinci aşama yüz yüze eğitim süreci dolayısıyla başarı dileklerini ileten Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, her türlü yardıma hazır olduklarını dile getirdi. Ziyarette konuşan Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, “Göreve geldiği günden bu yana her zaman Dilovası Belediye Başkanımız Hamza Şayir’in desteklerini yanımızda hissettik. Eğitim hizmetinin yerine getirilmesinde, siyasi parti ve tüm sivil toplum kuruluşlarımızın olumlu olumsuz her türlü eleştiri ve önerilerini beklediğimizi belirtmek istiyorum. Bu konuda şimdiye kadarki pozitif yaklaşım ve destekleri için de başta İlhan Yıldırım başkanımız olmak tüm sivil toplum kuruluşlarımız ve yönetimlerine teşekkür ediyorum” dedi.


ÖNCELİĞİMİZ EĞİTİM
Eğitim konusunda çok hassas olduğunu dile getiren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Dilovası’nda en önemli konu eğitim. Göreve geldiğimizden beri her zaman önceliğimiz eğitim oldu. Eğitimde Dilovası’nı daha da yükseklere taşıyacağız. Bunu hep beraber, sanayicimizle, siyasetçilerimizle ve eğitimcilerimizle başaracağız. Değişim, öğrenmeye başlar. Biz de Dilovamızı değiştirmek için eğitimi her daim ön planda tutacağız” diye konuştu. AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım da ikinci aşama yüz yüze eğitim için başarı dileklerini ileterek, iktidar partisi olarak her zaman eğitime destek olacaklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.