HALİDE OYNADI ALKAN İZLEDİ! 1-1

SİYASET 11.11.2020 - 18:11, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

HALİDE OYNADI ALKAN İZLEDİ! 1-1

PANDEMİ NEDENİYLE SEYİRCİSİZ OYNANAN MAÇIN TEK SEYİRCİSİ O OLDU
Darıca Gençlerbirliği A.Ş ateş hattından kurtulma adına mutlak kazanması gereken maçta sahasında konuk ettiği Halide Edip Adıvarspor ile 1-1 berabere kalarak galibiyet hasretini 6 maça çıkardı. Temsilcimiz, maçtaki tek net pozisyonunu 90+1’de yakalarken, tek kale oynayan rakibi karşısında oyuna müdahale etmeyerek seyirci kalan teknik direktör Ender Alkan, sistemsiz futbol oynatma tarzıyla bir kez daha sınıfta kaldı. Misli.com 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden Darıca Gençlerbirliği A.Ş, kendisini 1 puan geriden takip eden Halide Edip Adıvarspor’u sahasında ağırladığı maçta rakibine diş geçiremeyerek 1 puana razı oldu. 15 Temmuz Stadı’nda oynanan mücadelenin ilk 20 dakikasında baskılı oynayarak özellikle kenar hücumlarıyla rakip kalede pozisyon arayışına giren sarı yeşilli ekibimizin imdadına penaltı yetişti. 11.dakikada sakatlanan Ahmet Özer’in yerine oyuna giren Çağrı Oğuz’a yapılan hareket sonrasında penaltı kazanan Darıca G.B, Ahmet Kutluer’in 23.dakikadaki penaltı golüyle 1-0 öne geçti. Gol sonrasında adeta el frenini çeken sarı yeşilliler, bu dakikadan sonra rakibini izlemeye başladı. Topun arkasına geçerek skoru korumaya çalışan sarı yeşilliler, İstanbul temsilcisinin baskısına dayanamadı. 39’da kaleci Alper ile savunma arasındaki anlaşmazlık sonucu topu bir anda önünde bulan Marlon Üçüncü, bomboş pozisyonda topu ağlara göndererek skora denge getirdi. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skorunu tayin etti:1-1 RAKİP İKİNCİ YARIDA TEK KALE OYNADI Kazanmak zorunda olduğu için mücadelenin ikinci yarısına hırslı ve istekli başlaması beklenen Darıca G.B, beklentilerin tam aksini yaptı. İkinci yarının başlama düdüğü ile birlikte mahkum oynamaya başlayarak oyunun hakimiyetini tamamen rakibine veren sarı yeşilliler, Halide Edip Adıvarspor’u izledi. Rakibin tehlikeli ataklarında kaleci Alper alışıla gelen kritik kurtarışlarına imza atarak takımını maça tutundurmaya çalıştı. Galibiyeti çok daha fazla isteyen İstanbul temsilcisi, 90+1’de tüm riskleri alarak hücum yaptığı sırada savunmasında inanılmaz bir açık verdi. Bomboş pozisyonda golle burun buruna gelen Berat Eyüpoğlu, topu kaleciye nişanlayarak takımı adına 3 puanı elinin tersiyle itti. 1-1 biten maç sonunda 1 puana razı olan Darıca G.B, 2 maç fazlasıyla puanını 7’ye yükseltti. Temsilcimiz Pazar günü deplasmanda Tokatspor’a konuk olacak.
PANDEMİ NEDENİYLE SEYİRCİSİZ OYNANAN MAÇIN TEK SEYİRCİSİ O OLDU

Darıca Gençlerbirliği A.Ş ateş hattından kurtulma adına mutlak kazanması gereken maçta sahasında konuk ettiği Halide Edip Adıvarspor ile 1-1 berabere kalarak galibiyet hasretini 6 maça çıkardı. Temsilcimiz, maçtaki tek net pozisyonunu 90+1’de yakalarken, tek kale oynayan rakibi karşısında oyuna müdahale etmeyerek seyirci kalan teknik direktör Ender Alkan, sistemsiz futbol oynatma tarzıyla bir kez daha sınıfta kaldı.

Misli.com 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden Darıca Gençlerbirliği A.Ş, kendisini 1 puan geriden takip eden Halide Edip Adıvarspor’u sahasında ağırladığı maçta rakibine diş geçiremeyerek 1 puana razı oldu. 15 Temmuz Stadı’nda oynanan mücadelenin ilk 20 dakikasında baskılı oynayarak özellikle kenar hücumlarıyla rakip kalede pozisyon arayışına giren sarı yeşilli ekibimizin imdadına penaltı yetişti. 11.dakikada sakatlanan Ahmet Özer’in yerine oyuna giren Çağrı Oğuz’a yapılan hareket sonrasında penaltı kazanan Darıca G.B, Ahmet Kutluer’in 23.dakikadaki penaltı golüyle 1-0 öne geçti. Gol sonrasında adeta el frenini çeken sarı yeşilliler, bu dakikadan sonra rakibini izlemeye başladı. Topun arkasına geçerek skoru korumaya çalışan sarı yeşilliler, İstanbul temsilcisinin baskısına dayanamadı. 39’da kaleci Alper ile savunma arasındaki anlaşmazlık sonucu topu bir anda önünde bulan Marlon Üçüncü, bomboş pozisyonda topu ağlara göndererek skora denge getirdi. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skorunu tayin etti:1-1

RAKİP İKİNCİ YARIDA TEK KALE OYNADI

Kazanmak zorunda olduğu için mücadelenin ikinci yarısına hırslı ve istekli başlaması beklenen Darıca G.B, beklentilerin tam aksini yaptı. İkinci yarının başlama düdüğü ile birlikte mahkum oynamaya başlayarak oyunun hakimiyetini tamamen rakibine veren sarı yeşilliler, Halide Edip Adıvarspor’u izledi. Rakibin tehlikeli ataklarında kaleci Alper alışıla gelen kritik kurtarışlarına imza atarak takımını maça tutundurmaya çalıştı. Galibiyeti çok daha fazla isteyen İstanbul temsilcisi, 90+1’de tüm riskleri alarak hücum yaptığı sırada savunmasında inanılmaz bir açık verdi. Bomboş pozisyonda golle burun buruna gelen Berat Eyüpoğlu, topu kaleciye nişanlayarak takımı adına 3 puanı elinin tersiyle itti. 1-1 biten maç sonunda 1 puana razı olan Darıca G.B, 2 maç fazlasıyla puanını 7’ye yükseltti. Temsilcimiz Pazar günü deplasmanda Tokatspor’a konuk olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.