Hakan Höbek 45 gün yoğun bakımda kalmış!

GEBZE 22.10.2020 - 14:13, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Hakan Höbek 45 gün yoğun bakımda kalmış!

Özel Merkez Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hakan Höbek, korona virüse yakalandığını açıklayarak 45 gün yoğun bakımda kaldığını dile getirdi. Özel Merkez Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hakan Höbek, Gebze Gazeteciler Cemiyeti ile Merkez Prime Hastanesi’nde bir araya geldi. Gebze Gazeteciler Cemiyeti ile düzenlediği yemek organizasyonunda buluşan Dr. Höbek, korona virüse yakalandığını ve 45 gün yoğun bakımda kaldığını açıkladı. Dr. Höbek konuşmasında, “kalın bağırsağımla alakalı bir sağlık sorunu yaşadım. Daha sonra korona virüse yakalandım. 45 gün yoğun bakımda kaldım. Bu zorlu süreci geride bıraktım. Şükürler olsun şu an sağlık durumum iyi. Sağlığıma kavuşmam için dua eden, beni merak edip arayan ve soran herkese teşekkür ederim” dedi. Gazetecilere kendisine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eden Dr. Höbek, basın mensuplarının her daim yanında olduğunu dile getirdi.

Özel Merkez Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hakan Höbek, korona virüse yakalandığını açıklayarak 45 gün yoğun bakımda kaldığını dile getirdi.

Özel Merkez Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hakan Höbek, Gebze Gazeteciler Cemiyeti ile Merkez Prime Hastanesi’nde bir araya geldi. Gebze Gazeteciler Cemiyeti ile düzenlediği yemek organizasyonunda buluşan Dr. Höbek, korona virüse yakalandığını ve 45 gün yoğun bakımda kaldığını açıkladı. Dr. Höbek konuşmasında, “kalın bağırsağımla alakalı bir sağlık sorunu yaşadım. Daha sonra korona virüse yakalandım. 45 gün yoğun bakımda kaldım. Bu zorlu süreci geride bıraktım. Şükürler olsun şu an sağlık durumum iyi. Sağlığıma kavuşmam için dua eden, beni merak edip arayan ve soran herkese teşekkür ederim” dedi. Gazetecilere kendisine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eden Dr. Höbek, basın mensuplarının her daim yanında olduğunu dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.