“HABERLERİN TAMAMI ASILSIZ!”

Çayırova 16.07.2020 - 14:35, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“HABERLERİN TAMAMI ASILSIZ!”

İLÇE BAŞKAN ADAYLIĞI İLE İLGİLİ SON NOKTAYI KOYDU
AK Parti Çayırova eski İlçe Başkanı Ali Osman Gür, ilçe kongresinde aday olup olmayacağı tartışmalarına son noktayı koydu.  Yaklaşan kongre sürecinde adı yeninde Çayırova İlçe Başkanlığı için geçen Gür, millete hizmet etme yolunda ciddi çalışmalar yaptıkları bu günlerde tartışmalara girecek vakitlerinin olmadığını ifade ederek şunları söyledi: “Yaklaşan Teşkilat kongreleri nedeniyle son günlerde bazı sosyal medya hesapları ve sosyal iletişim platformları üzerinden kasıtlı ve asılsız bir şekilde şahsım adına ilçe başkanlığı adaylığı, yönetim kurulu listesi ve benzeri konular ile ilgili yapılan haberlerin tamamı asılsız ve bilgim dışındadır. TARTIŞMALARLA KAYBEDECEK VAKTİMİZ YOK Millete hizmet yolunda önemli çalışmalar yaptığımız ve ciddi adımlar attığımız şu günlerde bu haberlere durup vakit kaybedecek, cevap verecek maalesef ne vaktimiz ne de zamanımız var. Vaktimizi ve enerjimizi kendi çalışmalarımızı daha ileriye taşımak için kullanacağız.. Tek düşüncemiz, tek derdimiz, hemşerilerimize, Vatanımıza Milletimize nasıl daha faydalı olabiliriz olmalı.. Millete hizmet yolunda daha güzel günlerde buluşmak dileğimle.
İLÇE BAŞKAN ADAYLIĞI İLE İLGİLİ SON NOKTAYI KOYDU

AK Parti Çayırova eski İlçe Başkanı Ali Osman Gür, ilçe kongresinde aday olup olmayacağı tartışmalarına son noktayı koydu.  Yaklaşan kongre sürecinde adı yeninde Çayırova İlçe Başkanlığı için geçen Gür, millete hizmet etme yolunda ciddi çalışmalar yaptıkları bu günlerde tartışmalara girecek vakitlerinin olmadığını ifade ederek şunları söyledi: “Yaklaşan Teşkilat kongreleri nedeniyle son günlerde bazı sosyal medya hesapları ve sosyal iletişim platformları üzerinden kasıtlı ve asılsız bir şekilde şahsım adına ilçe başkanlığı adaylığı, yönetim kurulu listesi ve benzeri konular ile ilgili yapılan haberlerin tamamı asılsız ve bilgim dışındadır.

TARTIŞMALARLA KAYBEDECEK VAKTİMİZ YOK

Millete hizmet yolunda önemli çalışmalar yaptığımız ve ciddi adımlar attığımız şu günlerde bu haberlere durup vakit kaybedecek, cevap verecek maalesef ne vaktimiz ne de zamanımız var. Vaktimizi ve enerjimizi kendi çalışmalarımızı daha ileriye taşımak için kullanacağız.. Tek düşüncemiz, tek derdimiz, hemşerilerimize, Vatanımıza Milletimize nasıl daha faydalı olabiliriz olmalı.. Millete hizmet yolunda daha güzel günlerde buluşmak dileğimle.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.