GÜNDOĞDU, GEBZE BÖLGESİNDEKİ PROJELERİ YAKINDAN TAKİP EDİYOR!

GEBZE 19.11.2020 - 13:00, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

GÜNDOĞDU, GEBZE BÖLGESİNDEKİ PROJELERİ YAKINDAN TAKİP EDİYOR!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Gebze bölgesindeki projeleri yerinde inceledi. Gebze, Çayırova, Dilovası ve Darıca ilçelerine birçok yatırım gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu projeleri hızla ilerliyor. Genel Sekreter Balamir Gündoğdu, Başkan Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın talimatıyla Gebze bölgesindeki bu projeleri yakından takip ediyor. OTOYOL YANYOL, DARICA SAHİL OTOPARK Gebze bölgesini içeren dört ilçede, Büyükşehir Belediyesinin devam etmekte olan birbirinden önemli projeleri bulunuyor. Bu projeleri yakından takip eden ve belirli aralıklarla yerinde inceleme yapan Gündoğdu, Darıca sahil parkındaki otopark ve yol çalışması, Darıca Cengiz Topel ve Gebze ilçesi ile Organize Sanayi Bölgeleri arasındaki trafik yoğunluğunu azaltacak olan yan yollar projelerini yerinde inceledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Gebze bölgesindeki projeleri yerinde inceledi. Gebze, Çayırova, Dilovası ve Darıca ilçelerine birçok yatırım gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu projeleri hızla ilerliyor. Genel Sekreter Balamir Gündoğdu, Başkan Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın talimatıyla Gebze bölgesindeki bu projeleri yakından takip ediyor.

OTOYOL YANYOL, DARICA SAHİL OTOPARK

Gebze bölgesini içeren dört ilçede, Büyükşehir Belediyesinin devam etmekte olan birbirinden önemli projeleri bulunuyor. Bu projeleri yakından takip eden ve belirli aralıklarla yerinde inceleme yapan Gündoğdu, Darıca sahil parkındaki otopark ve yol çalışması, Darıca Cengiz Topel ve Gebze ilçesi ile Organize Sanayi Bölgeleri arasındaki trafik yoğunluğunu azaltacak olan yan yollar projelerini yerinde inceledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.