“GÜNDEM DEĞİŞTİRMEK İÇİN DARBE SÖYLENTİLERİ YAPIYORLAR”

SİYASET 06.04.2021 - 09:54, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“GÜNDEM DEĞİŞTİRMEK İÇİN DARBE SÖYLENTİLERİ YAPIYORLAR”

103 emekli amiralin Montrö Bildirisi Türkiye’nin gündemine oturdu ve AK Parti kanadından arka arkaya darbe tepkileri geldi. Gebze Belediyesi CHP Meclis Üyesi Erhan Bölük de darbe söylemine tepki göstererek, “Gündem değiştirmek için darbe söylentileri yapanlar kendi işlerine baksın” dedi. 103 emekli amiral, son dönemde gündeme gelen ‘tekkedeki amiral’, ‘Montrö’nün tartışmaya açılması’ ve Atatürk ilke ve devrimleri konularına ilişkin açıklama yaptı. Kamuoyuna yapılan açıklamada “Türk Milleti’nin bağrından çıkan şanlı bir geçmişe sahip Deniz Kuvvetleri Komutanlığı personelinin Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda yetiştirilmesi elzemdir’ vurgusu yapıldı. DARBE SÖYLENTİSİ Emekli amirallerin açıklaması sonrası iktidardaki isimlerden arka arkaya tepki geldi. ‘Darbe sevdalıları’ ve ‘şerefli üniforma’  vurgusu yapılan açıklamalardan sonra Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ‘103 amiralden Montrö bildirisi’ başlığı altında yayınlanan bildiriyle ilgili re’sen soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında, imzacılardan 10 emekli asker gözaltına alındı. Gebze Belediyesi CHP Meclis Üyesi Erhan Bölük de darbe söylemine tepki göstererek, “Gündem değiştirmek için darbe söylentileri yapanlar kendi işlerine baksın” dedi.

103 emekli amiralin Montrö Bildirisi Türkiye’nin gündemine oturdu ve AK Parti kanadından arka arkaya darbe tepkileri geldi. Gebze Belediyesi CHP Meclis Üyesi Erhan Bölük de darbe söylemine tepki göstererek, “Gündem değiştirmek için darbe söylentileri yapanlar kendi işlerine baksın” dedi.

103 emekli amiral, son dönemde gündeme gelen ‘tekkedeki amiral’, ‘Montrö’nün tartışmaya açılması’ ve Atatürk ilke ve devrimleri konularına ilişkin açıklama yaptı. Kamuoyuna yapılan açıklamada “Türk Milleti’nin bağrından çıkan şanlı bir geçmişe sahip Deniz Kuvvetleri Komutanlığı personelinin Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda yetiştirilmesi elzemdir’ vurgusu yapıldı.

DARBE SÖYLENTİSİ

Emekli amirallerin açıklaması sonrası iktidardaki isimlerden arka arkaya tepki geldi. ‘Darbe sevdalıları’ ve ‘şerefli üniforma’  vurgusu yapılan açıklamalardan sonra Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ‘103 amiralden Montrö bildirisi’ başlığı altında yayınlanan bildiriyle ilgili re’sen soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında, imzacılardan 10 emekli asker gözaltına alındı. Gebze Belediyesi CHP Meclis Üyesi Erhan Bölük de darbe söylemine tepki göstererek, “Gündem değiştirmek için darbe söylentileri yapanlar kendi işlerine baksın” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.