“GÜNDEM DEĞİŞTİRME GAYRETİ”

SİYASET 22.11.2021 - 13:14, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“GÜNDEM DEĞİŞTİRME GAYRETİ”

BURAK ULUKÖYLÜ “HALİNİZE ACIYORUM” DEMİŞTİ, RECEP KAYA ACIMADI!
AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, kendisine ser sözlerle yüklenen İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü’ye acımadı. Kendisi de Uluköylü hakkında çok sert açıklamalarda bulunan Başkan Kaya, “Vekillerinin küfür dolu siyaseti kendilerini fazla yıpratmış olmasından kaynaklı agresiflikleriyle gündem değiştirebilmek gayretiyle adı gibi AK davamıza çamur atarak örtbas etme girişimlerini ise halkımızın yorumuna havale ediyorum” dedi. İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı 102. Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısında salonu dolduramayan AK Partililere çok sert sözler söylemişti. 650 kişilik salonun yarısını dolduran AK Partililere “Acınacak haldesiniz” diyen Başkan Uluköylü’ye AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’dan cevap gecikmedi. Uluköylü’ye ithafen yaptığı açıklamada Başkan Kaya, “Ancak kendi çay ocaklarında toplanabiliyorlar” diyerek Uluköylü’ye yüklendi. GEREKENİ YAPIYORUZ AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “AK Parti Gebze sahada diyoruz gereğini yapıyoruz. Her gün sahada halkımızla buluşuyoruz. Ülkemize her gün yeni eserler kazandırarak kalkınmış güçlü, büyük Türkiye idealimize hızla ilerliyoruz. Salon programlarında salonlara sığmıyoruz. 15 gün gibi kısa bir sürede partimize 2 bin yeni üye kazandırıyoruz. Tüm kademe Gençlik, Kadın ve Mahalle Teşkilatlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde 2023 hedefimize emin adımlarla yürüyoruz. SİYASİ ACEMİLİK Tüm bu görüntülerin sahada görülemeyen, salon yerine ancak kendi çay ocaklarında toplanabilen halkımızın değerlerine sağır zihniyetleri rahatsız etmesini doğal karşılıyor, bunu haber yapan gazeteci arkadaşlarımıza öfke kusmalarını siyasi acemiliklerine veriyorum. Vekillerinin küfür dolu siyaseti kendilerini fazla yıpratmış olmasından kaynaklı agresiflikleriyle gündem değiştirebilmek gayretiyle adı gibi AK davamıza çamur atarak örtbas etme girişimlerini ise halkımızın yorumuna havale ediyorum. ÜLKEMİZE NASIL HİZMET EDECEKLERİNE KAFA YORSUNLAR 2023 seçimleri sonrasında siyasi mevta olma hezeyanıyla bu komik çıkışları daha da gülünç duruma düştükleri hususunun kendileri için İYİ bir siyasi süreç olmayacağı konusunda da uyarmayı bir görev sayıyorum.  Siyaset ülkemize hizmet üretme arenasıdır her fırsatta halkımızın büyük teveccühüyle iktidar olanlara saldırmak yerine ülkemize ve milletimize nasıl hizmet edebileceklerine kafa yormalarını tavsiye ediyorum. Kamuoyuna saygılarımla.”
BURAK ULUKÖYLÜ “HALİNİZE ACIYORUM” DEMİŞTİ, RECEP KAYA ACIMADI!

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, kendisine ser sözlerle yüklenen İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü’ye acımadı. Kendisi de Uluköylü hakkında çok sert açıklamalarda bulunan Başkan Kaya, “Vekillerinin küfür dolu siyaseti kendilerini fazla yıpratmış olmasından kaynaklı agresiflikleriyle gündem değiştirebilmek gayretiyle adı gibi AK davamıza çamur atarak örtbas etme girişimlerini ise halkımızın yorumuna havale ediyorum” dedi.

İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı 102. Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısında salonu dolduramayan AK Partililere çok sert sözler söylemişti. 650 kişilik salonun yarısını dolduran AK Partililere “Acınacak haldesiniz” diyen Başkan Uluköylü’ye AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’dan cevap gecikmedi. Uluköylü’ye ithafen yaptığı açıklamada Başkan Kaya, “Ancak kendi çay ocaklarında toplanabiliyorlar” diyerek Uluköylü’ye yüklendi.

GEREKENİ YAPIYORUZ

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “AK Parti Gebze sahada diyoruz gereğini yapıyoruz. Her gün sahada halkımızla buluşuyoruz. Ülkemize her gün yeni eserler kazandırarak kalkınmış güçlü, büyük Türkiye idealimize hızla ilerliyoruz. Salon programlarında salonlara sığmıyoruz. 15 gün gibi kısa bir sürede partimize 2 bin yeni üye kazandırıyoruz. Tüm kademe Gençlik, Kadın ve Mahalle Teşkilatlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde 2023 hedefimize emin adımlarla yürüyoruz.

SİYASİ ACEMİLİK

Tüm bu görüntülerin sahada görülemeyen, salon yerine ancak kendi çay ocaklarında toplanabilen halkımızın değerlerine sağır zihniyetleri rahatsız etmesini doğal karşılıyor, bunu haber yapan gazeteci arkadaşlarımıza öfke kusmalarını siyasi acemiliklerine veriyorum. Vekillerinin küfür dolu siyaseti kendilerini fazla yıpratmış olmasından kaynaklı agresiflikleriyle gündem değiştirebilmek gayretiyle adı gibi AK davamıza çamur atarak örtbas etme girişimlerini ise halkımızın yorumuna havale ediyorum.

ÜLKEMİZE NASIL HİZMET EDECEKLERİNE KAFA YORSUNLAR

2023 seçimleri sonrasında siyasi mevta olma hezeyanıyla bu komik çıkışları daha da gülünç duruma düştükleri hususunun kendileri için İYİ bir siyasi süreç olmayacağı konusunda da uyarmayı bir görev sayıyorum.  Siyaset ülkemize hizmet üretme arenasıdır her fırsatta halkımızın büyük teveccühüyle iktidar olanlara saldırmak yerine ülkemize ve milletimize nasıl hizmet edebileceklerine kafa yormalarını tavsiye ediyorum. Kamuoyuna saygılarımla.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.