GÜNAY, MAHALLE BAŞKANLARINI TEK TEK BELİRLİYOR!

SİYASET 30.11.2020 - 16:52, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

GÜNAY, MAHALLE BAŞKANLARINI TEK TEK BELİRLİYOR!

AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatı salgın falan dinlemiyor. Çalışmalarını arttıran AK Parti Çayırova mahalle başkanlarını gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda belirledi. Yapılan istişareler sonucunda belirlenen yeni mahalle başkanları kamuoyuna tanıtıldı. AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatı çalışmalarına devam ediyor. İlçe Başkanı Servet Günay başkanlığında çalışmalarına devam eden AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatı 2023 yolunda yapılan istişareler sonucunda mahalle başkanlarını belirlemeye devam etti. Bunun sonucunda Cumhuriyet mahalle başkanlığına Kadir Altundiken, Şekerpınar mahalle başkanlığına Talat Sarı, Atatürk mahalle başkanlığına Fikret Torun ve Yenimahalle Mahalle başkanlığına Yusuf Terzi getirildi. GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAKLAR Salgın dönemine rağmen olağanüstü çalışan AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatı Çayırova için gecesini gündüzüne katarken bundan sonra da aynı tempoyu devam ettirme niyetinde. Mahalle başkanlarını belli ederek çalışmalara hız veren partide gözler bundan sonraki çalışmalara çevrilirken yeni mahalle başkanları partileri ve kentleri için tüm güçlerini sahaya yansıtmak için kolları sıvadılar. Mahalle başkanları teke r teker kamuoyuna tanıtılırken partide işler yolunda.

AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatı salgın falan dinlemiyor. Çalışmalarını arttıran AK Parti Çayırova mahalle başkanlarını gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda belirledi. Yapılan istişareler sonucunda belirlenen yeni mahalle başkanları kamuoyuna tanıtıldı.

AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatı çalışmalarına devam ediyor. İlçe Başkanı Servet Günay başkanlığında çalışmalarına devam eden AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatı 2023 yolunda yapılan istişareler sonucunda mahalle başkanlarını belirlemeye devam etti. Bunun sonucunda Cumhuriyet mahalle başkanlığına Kadir Altundiken, Şekerpınar mahalle başkanlığına Talat Sarı, Atatürk mahalle başkanlığına Fikret Torun ve Yenimahalle Mahalle başkanlığına Yusuf Terzi getirildi.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAKLAR

Salgın dönemine rağmen olağanüstü çalışan AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatı Çayırova için gecesini gündüzüne katarken bundan sonra da aynı tempoyu devam ettirme niyetinde. Mahalle başkanlarını belli ederek çalışmalara hız veren partide gözler bundan sonraki çalışmalara çevrilirken yeni mahalle başkanları partileri ve kentleri için tüm güçlerini sahaya yansıtmak için kolları sıvadılar. Mahalle başkanları teke r teker kamuoyuna tanıtılırken partide işler yolunda.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.