GTÜ’de kimlik, ekonomi ve politika konuşuldu

GEBZE 21.09.2020 - 20:41, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

GTÜ’de kimlik, ekonomi ve politika konuşuldu

Yıldız Teknik, Sabahattin Zaim ve Gebze Teknik Üniversitelerinin ortaklaşa düzenlediği “AICSS 2020 (4th Annual International Conference on Social Sciences) 10-11 Eylül 2020 tarihlerinde çevrimiçi gerçekleştirildi. Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Rektörü Tamer Yılmaz ve İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi (İZÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bulut’un onur konuğu olarak açılış konuşması gerçekleştirdikleri kongrenin oturum başkanlıklarını; GTÜ İşletme Bölümü Başkan Vekili Prof. Dr. Gökhan Özer, YTÜ’den Prof. Dr. Kenan Aydın ve İZÜ’den Prof. Dr. Ömer Çaha üstlendi. ANA TEMA; KİMLİK, EKONOMİ VE POLİTİKA AICSS 2020'nin ana teması ‘Kimlik, Ekonomi ve Politika’ olarak belirlendi. Kongre komitesi, bu konulara verilen akademik vurgunun göz önünde bulundurarak, ilgili akademisyenlerin farklı bakış açılarını bu konferans aracılığıyla bir araya getirmek amaçladıklarını ifade etti. Kongre temaları, Kimlik kavramı ile ilgili çok çeşitli konular multidisipliner bir bakış açısıyla ele alındı. AICSS 2020, Ekonomi, Siyaset Bilimi, Sosyoloji, Psikoloji, Antropoloji, Beşerî Bilimler ve Sanat, Hukuk ve diğer ilgili konulardaki akademisyenlerin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Yıldız Teknik, Sabahattin Zaim ve Gebze Teknik Üniversitelerinin ortaklaşa düzenlediği “AICSS 2020 (4th Annual International Conference on Social Sciences) 10-11 Eylül 2020 tarihlerinde çevrimiçi gerçekleştirildi.
Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Rektörü Tamer Yılmaz ve İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi (İZÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bulut’un onur konuğu olarak açılış konuşması gerçekleştirdikleri kongrenin oturum başkanlıklarını; GTÜ İşletme Bölümü Başkan Vekili Prof. Dr. Gökhan Özer, YTÜ’den Prof. Dr. Kenan Aydın ve İZÜ’den Prof. Dr. Ömer Çaha üstlendi.
ANA TEMA; KİMLİK, EKONOMİ VE POLİTİKA
AICSS 2020'nin ana teması ‘Kimlik, Ekonomi ve Politika’ olarak belirlendi. Kongre komitesi, bu konulara verilen akademik vurgunun göz önünde bulundurarak, ilgili akademisyenlerin farklı bakış açılarını bu konferans aracılığıyla bir araya getirmek amaçladıklarını ifade etti. Kongre temaları, Kimlik kavramı ile ilgili çok çeşitli konular multidisipliner bir bakış açısıyla ele alındı. AICSS 2020, Ekonomi, Siyaset Bilimi, Sosyoloji, Psikoloji, Antropoloji, Beşerî Bilimler ve Sanat, Hukuk ve diğer ilgili konulardaki akademisyenlerin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.