GTO, sağlıkçılara moral verdi!

Dilovası 02.04.2021 - 09:51, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

GTO, sağlıkçılara moral verdi!

Gebze Ticaret Odası, Dilovası Devlet Hastanesi'ne getirdiği 'Mobil Aşevi' ile sağlık çalışanlarına moral amaçlı yemek ikramında bulundu. Gebze Ticaret Odası, afet bölgelerinde veya acil durumlarda kullanmak üzere bünyesine kattığı 'mobil aşevi' ile Dilovası Devlet Hastanesi'nde bulunan sağlık personeline moral amaçlı yemek ikramında bulundu. Mesainin bitmesiyle beraber dışarı çıkan hastane personeli, kapıda kendilerini karşılayan mobil aşevinden yemeklerini aldı. “AMACIMIZ SAĞLIKÇILARIMIZA MORAL OLMAK”                                                                                                         Amaçlarının sağlık çalışanlarına destek olup moral vermek olduğunu ifade eden Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, "Daha önceki yıllarda her felakette odamız olarak ülkenin her tarafına gidip yardımlarda bulunduk. Orada insanların sıcak bir çorbaya dahi çok ihtiyacının olduğunu gördük. Yönetim kurulu üyeleriyle oturup mobil bir restoran yapmaya karar verdik. Ortaya böyle bir proje çıktı. İlk olarak Dilovası Devlet Hastanesi'nde denemek istedik. Sağlık çalışanlarının da çok emeği var bu süreçte. Onlar görünmeyen kahramanlar. Sağlık çalışanlarımıza da ayrıca bir moral olsun istedik" dedi.

Gebze Ticaret Odası, Dilovası Devlet Hastanesi'ne getirdiği 'Mobil Aşevi' ile sağlık çalışanlarına moral amaçlı yemek ikramında bulundu.

Gebze Ticaret Odası, afet bölgelerinde veya acil durumlarda kullanmak üzere bünyesine kattığı 'mobil aşevi' ile Dilovası Devlet Hastanesi'nde bulunan sağlık personeline moral amaçlı yemek ikramında bulundu. Mesainin bitmesiyle beraber dışarı çıkan hastane personeli, kapıda kendilerini karşılayan mobil aşevinden yemeklerini aldı.

“AMACIMIZ SAĞLIKÇILARIMIZA MORAL OLMAK”                                                                                                        

Amaçlarının sağlık çalışanlarına destek olup moral vermek olduğunu ifade eden Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, "Daha önceki yıllarda her felakette odamız olarak ülkenin her tarafına gidip yardımlarda bulunduk. Orada insanların sıcak bir çorbaya dahi çok ihtiyacının olduğunu gördük. Yönetim kurulu üyeleriyle oturup mobil bir restoran yapmaya karar verdik. Ortaya böyle bir proje çıktı. İlk olarak Dilovası Devlet Hastanesi'nde denemek istedik. Sağlık çalışanlarının da çok emeği var bu süreçte. Onlar görünmeyen kahramanlar. Sağlık çalışanlarımıza da ayrıca bir moral olsun istedik" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.