GOSB Olağan Genel Kurul’a gidiyor

GEBZE 21.09.2020 - 20:35, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

GOSB Olağan Genel Kurul’a gidiyor

GOSB 9. Olağan Genel Kurul Toplantısı 7 Ekim Çarşamba günü yapılacak.  4562 sayılı OSB Kanunu ile OSB Uygulama Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri gereğince yapılacak olan Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) 9. Olağan Genel Kurul Toplantısı, 7 Ekim 2020 Çarşamba günü, GOSB Yönetim Merkezi ve Sosyal Tesisleri Konferans Salonu’nda, saat 14.00’da gerçekleştirilecek. Yapılacak olağan genel kurul toplantısı ile alakalı GOSB yönetiminden yapılan açıklamada, “7 Ekim 2020 tarihinde toplantı yeter sayısının bulunmaması halinde, ikinci toplantı, 20 Ekim 2020 tarihinde, yine aynı yer ve saatte, ikinci toplantıda da çoğunluk sağlanamaması halinde sonraki toplantı, 2 Kasım 2020 tarihinde yine aynı yer ve saatte, yeni bir duyuru yapılmaksızın ve çoğunluk aranmaksızın yapılacaktır. Toplantıya temsilci olarak katılacak kişilerin, toplantı günü toplantı saatinden önce, nüfus cüzdanı, pasaport veya sürücü belgesi ile GOSB Yönetim Merkezi ve Sosyal Tesisleri’nde hazır bulunması, toplantı gününde karışıklığa meydan vermemek için, gerekli belgelerin 6 Ekim 2020 tarihine kadar GOSB Bölge Müdürlüğü’ne iletilmesi önem arz etmektedir” ifadelerine yer verildi.

GOSB 9. Olağan Genel Kurul Toplantısı 7 Ekim Çarşamba günü yapılacak. 
4562 sayılı OSB Kanunu ile OSB Uygulama Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri gereğince yapılacak olan Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) 9. Olağan Genel Kurul Toplantısı, 7 Ekim 2020 Çarşamba günü, GOSB Yönetim Merkezi ve Sosyal Tesisleri Konferans Salonu’nda, saat 14.00’da gerçekleştirilecek. Yapılacak olağan genel kurul toplantısı ile alakalı GOSB yönetiminden yapılan açıklamada, “7 Ekim 2020 tarihinde toplantı yeter sayısının bulunmaması halinde, ikinci toplantı, 20 Ekim 2020 tarihinde, yine aynı yer ve saatte, ikinci toplantıda da çoğunluk sağlanamaması halinde sonraki toplantı, 2 Kasım 2020 tarihinde yine aynı yer ve saatte, yeni bir duyuru yapılmaksızın ve çoğunluk aranmaksızın yapılacaktır. Toplantıya temsilci olarak katılacak kişilerin, toplantı günü toplantı saatinden önce, nüfus cüzdanı, pasaport veya sürücü belgesi ile GOSB Yönetim Merkezi ve Sosyal Tesisleri’nde hazır bulunması, toplantı gününde karışıklığa meydan vermemek için, gerekli belgelerin 6 Ekim 2020 tarihine kadar GOSB Bölge Müdürlüğü’ne iletilmesi önem arz etmektedir” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.