‘GÖNÜLDEN GÖNÜL’E İLE MAĞDURİYETLER GİDERİLİYOR!”

Çayırova 05.02.2021 - 16:40, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

‘GÖNÜLDEN GÖNÜL’E İLE MAĞDURİYETLER GİDERİLİYOR!”

KAYMAKAM GÖZEN KİMSESİZLERİN YANINDA;
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un Kocaeli’nin 12 ilçesinde başlattığı Gönül’den Gönül’e Projesi kapsamında gönüldaşlık ilişkisiyle mağduriyetler giderilmeye devam ediliyor. Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’in başkanlığında yürütülen Gönül’den Gönül’e Projesi kapsamında gönüldaşlık ilişkisiyle Çayırova’da mağduriyetler gideriliyor. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve Eşi Selda Yavuz’un Kocaeli’nin 12 ilçesinde uygulamaya koyduğu proje kurumlarca hassasiyetle uygulanıyor. Proje Kapsamında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Deniz Artumlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ve Gönülden Gönül’e Proje Koordinatörü Hatice Aslan muhtaç aileler ziyaret etti. Ziyarette ihtiyaçları belirlenen aileler ile ilgili bir hafta gibi kısa bir sürede muhtaç ailelerin ihtiyaçlarının giderilmesi sağlandı. “SALGIN UZADIKÇA SIKINTILAR DAHA DA ARTMAKTA” Konuyla ilgili açıklama yapan Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, “Korona virüs salgını süreci uzadıkça, sıkıntılar daha da artmakta. Ama hiçbir talebi geri çevirmemeye de özen gösteriyoruz. Öncelikle tüm dünyada salgının bir an önce geçmesini temenni ediyoruz. Zor durumda olan vatandaşlarımıza yardım etmek ve el uzatmak bizim sorumluluğumuzda ve biz de görevimizi en iyi şekilde ifa etmek için gayret göstermekteyiz. Bu dönemde halkımızın daha da yanında olmamız gerektiğine inanıyoruz. Tüm dünyada özellikle gelecek nesillere güzel bir eğitim mirası bırakamayan milletler yok olmaya mahkumdur” dedi. “YARDIM İSTEYENİN ELİ BOŞ DÖNMESİN” DÜŞÜNCESİYLE PROJELERİ YÜRÜTÜYORUZ Sözlerini sürdüren Kaymakam Gözen, “Çocuklarımıza ve gençlerimize sahip çıkarak, onlara iyi eğitim-öğretim verilmesi yönünde gerekli tüm desteğin verilerek geleceklerini garantiye almak zorunda olduğumuzun bilinciyle bugün yine çocuklarımızın ve muhtaç ailelerimizin yanında olmaya çalıştık. Bizler kimse kimsesiz kalmasın, yardım isteyenin eli boş dönmesin, kimse mahcup olmadan, mağdur olmadan hak ettiği desteği alsın düşüncesiyle projeleri yürütüyoruz. El birliği, güç birliği, söz birliği dahası gönül birliğiyle eğitim, bilişim-teknoloji alanında, sosyo-ekonomik ve kültürel alanda Çayırova’mızı layık olduğu düzeye taşımamız gerekir.” İfadelerini kullandı.
KAYMAKAM GÖZEN KİMSESİZLERİN YANINDA;

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un Kocaeli’nin 12 ilçesinde başlattığı Gönül’den Gönül’e Projesi kapsamında gönüldaşlık ilişkisiyle mağduriyetler giderilmeye devam ediliyor.

Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’in başkanlığında yürütülen Gönül’den Gönül’e Projesi kapsamında gönüldaşlık ilişkisiyle Çayırova’da mağduriyetler gideriliyor. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve Eşi Selda Yavuz’un Kocaeli’nin 12 ilçesinde uygulamaya koyduğu proje kurumlarca hassasiyetle uygulanıyor. Proje Kapsamında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Deniz Artumlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ve Gönülden Gönül’e Proje Koordinatörü Hatice Aslan muhtaç aileler ziyaret etti. Ziyarette ihtiyaçları belirlenen aileler ile ilgili bir hafta gibi kısa bir sürede muhtaç ailelerin ihtiyaçlarının giderilmesi sağlandı.

“SALGIN UZADIKÇA SIKINTILAR DAHA DA ARTMAKTA”

Konuyla ilgili açıklama yapan Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, “Korona virüs salgını süreci uzadıkça, sıkıntılar daha da artmakta. Ama hiçbir talebi geri çevirmemeye de özen gösteriyoruz. Öncelikle tüm dünyada salgının bir an önce geçmesini temenni ediyoruz. Zor durumda olan vatandaşlarımıza yardım etmek ve el uzatmak bizim sorumluluğumuzda ve biz de görevimizi en iyi şekilde ifa etmek için gayret göstermekteyiz. Bu dönemde halkımızın daha da yanında olmamız gerektiğine inanıyoruz. Tüm dünyada özellikle gelecek nesillere güzel bir eğitim mirası bırakamayan milletler yok olmaya mahkumdur” dedi.

“YARDIM İSTEYENİN ELİ BOŞ DÖNMESİN” DÜŞÜNCESİYLE PROJELERİ YÜRÜTÜYORUZ

Sözlerini sürdüren Kaymakam Gözen, “Çocuklarımıza ve gençlerimize sahip çıkarak, onlara iyi eğitim-öğretim verilmesi yönünde gerekli tüm desteğin verilerek geleceklerini garantiye almak zorunda olduğumuzun bilinciyle bugün yine çocuklarımızın ve muhtaç ailelerimizin yanında olmaya çalıştık. Bizler kimse kimsesiz kalmasın, yardım isteyenin eli boş dönmesin, kimse mahcup olmadan, mağdur olmadan hak ettiği desteği alsın düşüncesiyle projeleri yürütüyoruz. El birliği, güç birliği, söz birliği dahası gönül birliğiyle eğitim, bilişim-teknoloji alanında, sosyo-ekonomik ve kültürel alanda Çayırova’mızı layık olduğu düzeye taşımamız gerekir.” İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.